Închide meniul

FCSB – Rapid | Derby-ul se va disputa cu 50 la sută din capacitatea stadionului cu fani. Cine poate veni pe stadion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 11:16

FCSB – Rapid | Derby-ul se va disputa cu 50 la sută din capacitatea stadionului cu fani. Cine poate veni pe stadion

Fanii lui FCSB, mesaj ferm pentru Florin Tănase

Hepta

FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 20-a a Ligii 1, se va disputa cu fani în tribunele Arenei Naţionale. Conducătorii vicecampioanei României au anunţat că au pus în vânzare bilete pentru meciul care este programat a începe la ora 20:30. Preţurile variază între 20 de lei la peluză şi 100 de lei la VIP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, fanii puteau ocupa doar 30 la sută din stadion, însă după ultimele decizii CNSU, procentul a crescut până la 50 la sută.

FCSB – Rapid se va disputa cu 25.000 de fani în tribune

Conform anexei la HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FCSB și FC Rapid 1923 vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane:
– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.
Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate„, se arată în anunţul făcut de FCSB.

Citește și:

Cât costă biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid

FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Rapid 1923 , de miercuri, 15 decembrie, (20:30 – Arena Națională), contând pentru etapa a 20-a a Ligii 1, sezonul 2021-2022, au fost puse în vânzare online.

Reclamă

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZĂ – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 35 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Rapid a câştigat cu 1-0 meciul tur, din luna august. Autogolul lui Paulo Vinicius, din minutul 39, a făcut diferenţa pe tabelă. A fost spectacol în tribune. 35.000 de fani au fost prezenţi la meciul de pe Arena Naţională.

După 18 etape, FCSB este pe locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte. Jucătorii lui Toni Petrea au cu 12 puncte mai mult decât Rapid. Până să fie adversare în derby, FCSB are meci în deplasare cu Gaz Metan, iar trupa lui Mihai Iosif primeşte vizita lui FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – Rapid se va disputa cu stadionul pe jumătate plin
  • Anunţul făcut de CNSU

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și