Închide meniul

FCSB – Rapid | Scandal între fani înaintea derby-ului: „Clone comuniste” vs „Echipa adevărată e în liga a patra”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 decembrie 2021, 22:17

FCSB – Rapid | Scandal între fani înaintea derby-ului: „Clone comuniste vs „Echipa adevărată e în liga a patra

S-a încins spiritele înainte de FCSB - Rapid

Hepta

Derby-ul FCSB – Rapid s-a încins cu o zi înaintea partidei. Primii care au ieşit la rampă au fost oaspeţii de miercuri seara, de pe Arena Naţională. Fostul lider al galeriei Rapidului, poreclit Gigi Corsicanu, a ieşit la atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Rapid | Scandal între fani înaintea derby-ului

„După Revoluție, eu cred că îi dominăm pe ei la meciuri directe. Înainte de Revoluție, noi am fost defavorizați. După ce că erau valoroși și puteau să ne bată pe bune, ne mai furau și cu arbitrii: 11 metri, goluri din offside. Și de aceea e ura asta așa mare. Se joacă cu mai multă ambiție și ardoare. De asta noi spunem că derby-urile noastre sunt echipele de tradiție, care s-au înființat natural, nu cu Dinamo și Steaua, care sunt clonele puterii comuniste”, a spus Corsicanu, conform fanatik.ro.

Fanii vicecampioanei nu au rămas datori. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a avut o replică devastatoare pentru rapidiști. Liderul galeriei FCSB susține că, de fapt, echipa patronată de Victor Angelescu este o clonă, deoarece palmaresul formației înființate în 1923 s-ar afla la AFC Rapid, club aflat în Liga 4. „Și Rapid parcă e în Liga 4, nu? Că acolo e palmaresul. Păi, ce facem? Noi suntem clona sau ei? Noi deținem coeficient, avem continuitate, deținem tot. Noi suntem Steaua, n-am retrogradat niciodată.

Ca să le dau un răspuns mai concret: Ei au fost înființați în 2016 de către Primăria Sectorului 1. E înființată foarte natural, extraordinar de natural. Dar n-au nimic în palmares. Pentru ei, dacă noi suntem clonă, însemană că ei sunt originali (n.r. râde). Știe toată lumea că palmaresul e în Liga 4. E cum a fost Craiova. A lui Mitielu e născută în 1948. Și ei (n.r. Rapidul) s-au dus cam tot pe varianta Craiovei lui Rotaru.

Citește și:

Ne așteptăm să câștigăm. Nu am vorbit cu jucătorii, dar noi vom susține echipa, nu se pune problema de așa ceva. Ne vom organiza pentru spectacol, să ne încurajăm echipa. Atunci, de ce mai fac coregrafie, dacă noi suntem clonă? De ce se pregătesc ei așa? Se pregătesc pentru că joacă cu clona sau cu Steaua? E treaba lor, nu ne interesează pe noi. Pe noi ne interesează să câștigăm pe teren și să fim alături de echipă””, a declarat Gheorghe Mustață, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și