Închide meniul

Flavius Stoican, criticat după ce a fost dat afară de Dinamo. „Era o problemă de antrenor. Am încredere că Dusan și băieții vor salva echipa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2022, 14:42

Flavius Stoican, criticat după ce a fost dat afară de Dinamo. „Era o problemă de antrenor. Am încredere că Dusan și băieții vor salva echipa

Flavius Stoican, criticat după ce a fost dat afară de Dinamo

Hepta

„Nu am informații că ultrașii ar fi venit să schimbe antrenorul. E clar că rezultatele sunt unele care nu dau speranță, nu mai spun de joc. Acum nu știu dacă s-a rezolvat cu Dusan până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am vorbit cu el acum două săptămâni, m-a întrebat ce mai e prin România. Eu nu înțeleg de ce nu l-au adus de la început pe Dusan. Faptul e consumat acum, mai sunt câteva jocuri, meciuri grele, un început greu de play-out pentru Dinamo, cu Rapid și Sepsi.

Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo

Eu am încredere că Dusan și băieții vor salva echipa. Dinamo nu are lot de retrogradare, dar era clar că acolo e vorba de o problemă de antrenor.

Este total diferit lotul pe care îl avea Dinamo la vremea respectivă, cu Anton, cu Puljic. Nu înțeleg de ce a fost lăsat să plece sau schimbat. Această continuitate contează la o echipă, fie că vorbim de antrenori, fie că vorbim de jucători. Important e ca ei să strângă rândurile.

Dusan are capacitatea să strângă rândurile și să salveze echipa pentru că nimeni nu vrea să-și lege numele de o retrogradare a lui Dinamo, ar duce-o în spate toată viața, indiferent că e vorba de antrenori, jucători sau conducători”, a spus Prunea, citat de sport.ro.

Reclamă

Declaraţiile lui Flavius Stoican după despărţirea de Dinamo

Demiterea lui Flavius Stoican a fost plănuită pentru ziua de marţi. După ce cei din DDB au anunţat că vor să renunţe la antrenor, jucătorii s-au opus şi au ameninţat cu greva dacă Stoican nu rămâne. La doar o zi, antrenorul a fost demis.

„M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.

Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican, la ieşirea de la discuţiile cu conducerea.

Reclamă 4 / 0/3

Flavius Stoican a fost demis de Dinamo

Înainte ca Stoican să părăsească birourile clubului, pe contul de Facebook al lui Dinamo a fost făcut anunţul despărţirii. „Mulțumim, Flavius Stoican! Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră!
Aici e Dinamo!”, e anunţul făcut de club, pe contul de Facebook.

Dusan Uhrin va reveni în funcţia de antrenor al lui Dinamo şi va avea un bonus direct de 25.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. Cehul va sta pe bancă la meciul cu Rapid, din prima etapă a play-out-ului.

Dinamo are un nou acţionar majoritar

Dorin Șerdean este noul acționar al lui Dinamo. Firma Lotus, pe care a deținut-o Pablo Cortacero, a fost preluată de Șerdean și înregistrată deja la Registrul Comerțului.

Conform playsport.ro, care prezintă un act oficial, Dorin Șerdean a înregistrat firma Lotus la Registrul Comerțului, astfel că acesta a devenit oficial noul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Șerdean a purtat negocieri șase săptămâni în Spania, cu Pablo Cortacero, cei doi ajungând la o înțelegere: dacă spaniolul nu vira în conturile clubului 5 milioane de euro până la finalul lui februarie, de la începutul lui martie, acțiunile treceau pe numele lui Șerdean. Lotus deține 72% din acțiunile lui Dinamo.

Reclamă
Recomandări
  • Flavius Stoican a fost dat afară de la Dinamo
  • Dusan Uhrin va debuta în meciul cu Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și