Închide meniul

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați: „Legea e lege!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 16:29

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați: Legea e lege!”

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați

Florin Prunea, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați. Fostul internațional a vorbit despre scandalul provocat de suporterii celor două echipe, de la partida dintre „câini” și UTA, de pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acea partidă, UTA a fost susținută și de fanii celor de la CSA Steaua. Ultrații din Ghencea s-au luat la bătaie, direct pe teren, cu fanii celor de la Dinamo și au distrus o porțiune a gazonului de pe „Arcul de Triumf”, dar și scaune din tribune.

Florin Prunea nu s-a ferit de cuvinte după ce fanii de la Dinamo și CSA Steaua au fost ridicați de mascați

Lupta de pe teren a fost acompaniată de un show pirotehnic, iar vinovații nu au scăpat nepedepsiți. Poliția a descins la locuințele ultrașilor anchetați în acest dosar, iar reacția lui Florin Prunea nu a întârziat să apară.

Fostul portar al echipei naționale este de părere că fanii din România trebuie să se comporte precum în „lumea civilizată” și a spus faptul că trebuie să existe o înțelegere între galerii, pentru ca astfel de evenimente să fie evitate.

Totodată, Florin Prunea a mai spus că pe stadion trebuie să fie un spectacol de calitate și că materialele pirotehnice și bătăile nu au ce să caute pe terenul de fotbal.

Reclamă

”Este ceasul al 12-lea. E timpul să venim lângă lumea civilizată. E clar că e un semnal care s-a dat de undeva. E bine că s-a dat. Legea e lege pentru toată lumea. Tot dialogul este cel indicat. Și prevenția e necesară. Trebuie să se pună toți la masă cu șefii de galerii. Și cluburile să fie implicate.

E clar că nu se mai poate așa. Să terminăm cu rachetele astea și că bătăi pe teren. Ar trebui să ne vedem la stadion ca să vedem un spectacol de calitate. În unele momente, sportul e formator de opinie. Ce să vadă cei mici? Descreierați care dau cu rachete dintr-o parte în alta?”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua, „săltaţi” de mascaţi

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua au fost „săltaţi” de mascaţi astăzi. Totul după scandalul uluitor de la partida „câinilor” cu UTA, partidă în care fanii echipelor rivale din Bucureşti s-au bătut chiar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Conform surselor AntenaSport, mascaţii au bătut la uşile mai multor suporteri de la Dinamo şi CSA Steaua. Aceştia au fost duşi la audieri.

Suporterii de la Dinamo şi CSA Steaua sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi folosirea, fără drept, de materii explozive.

În primul meci din play-out, Dinamo a primit vizita celor de la UTA. Au fost scene incredibile înaintea partidei, deoarece şi-au făcut apariţia şi fanii celor de la CSA Steaua, pentru a o susţine pe formaţia lui Mircea Rednic.

Startul partidei a fost amânat cu zece minute, din cauza scandalului dintre suporteri. Fanii au folosit materiale pirotehnice chiar pe teren.

În centrul scandalului s-a aflat şi Elias Bucurică, liderul fanilor dinamovişti din PCH. Acesta a avut cuvinte greu de reprodus la adresa jurnaliştilor, şi i-a jignit pe fanii de la UTA.

Suporterii celor de la CSA Steaua şi-au făcut apariţia la duelul dintre Dinamo şi UTA deoarece sunt „înfrăţiţi” cu fanii arădenilor. Dus la audieri astăzi a fost şi liderul galeriei celor de la CSA Steaua, Andrei Florescu.

Săptămâna trecută, şi fanii de la Rapid au fost „săltaţi” de mascaţi. Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar de încălcare a regimului armelor și munițiilor, dar și de materiale pirotehnice. Liderul galeriei giuleştene, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, a fost reţinut pentru 30 de zile, alături de alţi ultraşi ai Rapidului.

Reclamă

Puteți urmări știrile Antena Sport și pe Google News!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și