Închide meniul

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: „Are personalitate, va deveni foarte mare!”

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 11:25

Reclamă
Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: Are personalitate, va deveni foarte mare!”

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre marele regret al carierei

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid. Fostul internațional a avut numai cuvinte de laudă pentru Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a trecut clar de Sepsi, scor 3-0, iar Moldovan a făcut un nou meci foarte bun.

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: „Are personalitate, va deveni foarte mare!”

După meci, Florin Răducioiu a ținut să-l remarce pe goalkeeper-ul Rapidului. Fostul mare atacant este impresionat de calitățile lui Horațiu Moldovan și este sigur că va ajunge un jucător foarte mare.

„Horațiu Moldovan este un jucător interesant, un bun portar, care cred că va deveni foarte mare. Are calităţi importante. Mi se pare foarte sigur pe el.

Nu am fost pe stadion la Rapid, dar îmi dă impresia că şi în meci vorbeşte mult. Asta înseamnă că are personalitate şi coordonează apărarea, pentru că el este ultimul apărător. Are reflexe foarte bune. E un portar modern”, a declarat Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Dumitrescu, „fermecat” de Rapid după victoria cu Sepsi: „Joc de echipă mare!”. Elogiu pentru Adrian Mutu: „Are un merit extraordinar!”

Ilie Dumitrescu a fost „fermecat” de Rapid, după victoria categorică obținută de giuleșteni împotriva lui Sepsi, scor 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1. „Mister” spune că echipa lui Adrian Mutu a prestat „un joc de echipă mare, puternică” și l-a lăudat la scenă deschisă pe „Briliant”.

Rapid a rezolvat meciul în primele 19 minute. Marko Dugandzic a marcat un hat-trick fabulos și a ajuns la 12 goluri în actualul sezon din Liga 1.

Ilie Dumitrescu a analizat jocul Rapidului și a găsit numai lucruri bune. Fostul component al Generației de Aur l-a lăudat pe Adrian Mutu pentru că a reușit să-i aducă în Giulești pe Marko Dugandzic și Valentin Costache, foștii jucători de la CFR Cluj.

Reclamă

„Mister” este convins că play-off-ul din acest an va fi cel mai puternic de până acum.

„Mie mi-a plăcut foarte mult Rapid. Mi-a plăcut foarte mult implicarea jucătorilor la tot ceea ce înseamnă faza defensivă, pe urmă Dugandzic, și aici Mutu are un merit extraordinar, relația lui specială cu Neluțu Varga a făcut ca doi jucători de la CFR să ajungă la Rapid, și Costache și Dugandzic.

Bineînțeles, a fost o decizie și acolo deciziile se iau împreună, și Daniel Niculae și Mutu. Ei au fost susținuți și de conducere și uite că Dugandzic arată bine. Au ca soluție și Luckassen. Mie mi-a plăcut abordarea, a fost un început de joc de echipă mare, puternică, cu presiune pe adversar.

Ăsta va fi cel mai puternic play-off din istoria Ligii 1″, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

9:20

VIDEOBernadette Szocs – Miyu Nagasaki 3-2, în AntenaPLAY! „Bernie” s-a calificat în sferturi la WTT Star Contender Bangkok

9:08

„Arbitraj terifiant!” Ce notă a primit Anthony Taylor după controversa uriaşă din Spania – Germania. Verdictul specialiştilor

8:36

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia: „I-am spus că nu mai pot!”

8:27

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și