Închide meniul

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: „Are personalitate, va deveni foarte mare!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 11:25

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: Are personalitate, va deveni foarte mare!”

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre marele regret al carierei

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid. Fostul internațional a avut numai cuvinte de laudă pentru Horațiu Moldovan, portarul giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a trecut clar de Sepsi, scor 3-0, iar Moldovan a făcut un nou meci foarte bun.

Florin Răducioiu, fascinat de un fotbalist de la Rapid: „Are personalitate, va deveni foarte mare!”

După meci, Florin Răducioiu a ținut să-l remarce pe goalkeeper-ul Rapidului. Fostul mare atacant este impresionat de calitățile lui Horațiu Moldovan și este sigur că va ajunge un jucător foarte mare.

„Horațiu Moldovan este un jucător interesant, un bun portar, care cred că va deveni foarte mare. Are calităţi importante. Mi se pare foarte sigur pe el.

Nu am fost pe stadion la Rapid, dar îmi dă impresia că şi în meci vorbeşte mult. Asta înseamnă că are personalitate şi coordonează apărarea, pentru că el este ultimul apărător. Are reflexe foarte bune. E un portar modern”, a declarat Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, „fermecat” de Rapid după victoria cu Sepsi: „Joc de echipă mare!”. Elogiu pentru Adrian Mutu: „Are un merit extraordinar!”

Ilie Dumitrescu a fost „fermecat” de Rapid, după victoria categorică obținută de giuleșteni împotriva lui Sepsi, scor 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1. „Mister” spune că echipa lui Adrian Mutu a prestat „un joc de echipă mare, puternică” și l-a lăudat la scenă deschisă pe „Briliant”.

Rapid a rezolvat meciul în primele 19 minute. Marko Dugandzic a marcat un hat-trick fabulos și a ajuns la 12 goluri în actualul sezon din Liga 1.

Ilie Dumitrescu a analizat jocul Rapidului și a găsit numai lucruri bune. Fostul component al Generației de Aur l-a lăudat pe Adrian Mutu pentru că a reușit să-i aducă în Giulești pe Marko Dugandzic și Valentin Costache, foștii jucători de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Mister” este convins că play-off-ul din acest an va fi cel mai puternic de până acum.

„Mie mi-a plăcut foarte mult Rapid. Mi-a plăcut foarte mult implicarea jucătorilor la tot ceea ce înseamnă faza defensivă, pe urmă Dugandzic, și aici Mutu are un merit extraordinar, relația lui specială cu Neluțu Varga a făcut ca doi jucători de la CFR să ajungă la Rapid, și Costache și Dugandzic.

Bineînțeles, a fost o decizie și acolo deciziile se iau împreună, și Daniel Niculae și Mutu. Ei au fost susținuți și de conducere și uite că Dugandzic arată bine. Au ca soluție și Luckassen. Mie mi-a plăcut abordarea, a fost un început de joc de echipă mare, puternică, cu presiune pe adversar.

Ăsta va fi cel mai puternic play-off din istoria Ligii 1″, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și