Închide meniul

Florin Talpan, reacție furibundă după ce procesul FCSB – CSA Steaua a fost amânat: “Au încercat să inducă în eroare! Nu e corect!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 12:44

Florin Talpan, reacție furibundă după ce procesul FCSB – CSA Steaua a fost amânat: “Au încercat să inducă în eroare! Nu e corect!”

Procesul FCSB - CSA Steaua a avut un nou termen, pe 2 martie

Procesul FCSB - CSA Steaua a avut un nou termen, pe 2 martie

Florin Talpan a oferit o reacție furibundă după ce procesul FCSB – CSA Steaua a fost amânat. Astăzi, 2 martie, a avut loc al doilea termen al procesului pentru palmaresul Stelei. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis amânarea deciziei. Următorul termen al recursului va avea loc pe 16 martie, când Florin Talpan speră să aibă câștig de cauză în fața clubului patronat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentantul CSA Steaua a ieșit optimist din sala de judecată, precizând că “FCSB nu are cum să fie continuatoarea Stelei”.

Florin Talpan, reacție furibundă după ce procesul FCSB – CSA Steaua a fost amânat

Florin Talpan susține că deține probele decisive pentru a demonstra că echipa Armatei, din Liga a 2-a, este adevărata Steaua.

În plus, Talpan a dezvăluit că reprezentanții FCSB-ului au încercat să inducă în eroare judecătorii. Clubul lui Gigi Becali a fost reprezentat la procesul de pe 2 martie de Dan Idiță și Virgil Boglea.

„A fost bine, sunt emoții, e un dosar foarte greu, presiunea este mare, dar am încredere că voi câștiga. FCSB nu are cum să fie continuatoarea Stelei, nu are cum să dețină palmaresul, este un club înființat în 2003.

Reclamă

Probele depuse la dosar de către mine demonstrează clar că noi deținem palmaresul. Au încercat să inducă în eroare instanța (n.r. – reprezentanții FCSB), dar am mare încredere în completul de judecată. Nu este corect ceea ce se întâmplă”, a spus Florin Talpan, la finalul procesului.

În urmă cu doi ani, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce palmaresul din perioada 1998-2003 este deținut de Asociația non-profit AFC Steaua.

Florin Talpan face apel către MApN: „Nu sunt susținut!”

În plus, Florin Talpan a declarat că nu se bucură de sprijinul Ministerului Apărării Naționale, în procesul cu FCSB. Acesta a încercat să discute cu Vasile Dîncu înaintea termenului de astăzi, dar nu l-a găsit.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt susținut de oamenii din conducerea Ministerului, pentru că, altfel, aș fi câștigat acest proces mai repede.

Am încercat să am o întrevedere și cu domnul Vasile Dîncu înainte de termenul de azi, dar nu am dat de el.

Coeficientul preluat de FCSB în 2003 nu va fi de folos în fața instanței”, a mai declarat Florin Talpan.

Ce spunea Helmut Duckadam despre scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

În urmă cu doi ani, Helmut Duckadam a avut o declarație dură despre judecătorii Curții de Apel, care au emis decizia în „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua.

„Eu n-am nimic cu CSA Steaua. O să merg și la ei la meciuri, dar n-am nicio legătură cu ei. Am mai spus-o, e o echipă nouă. Sigur că echipa e una, clubul e altceva.

Toată lumea spune «Steaua Armatei nu știu ce…», dar n-are nicio legătură una cu alta. Clubul a avut performanțe cu echipa veche, asta e o echipă nou-înființată, e ceva nou.

Nu poți să legi această echipă de gloriile Ion Voinescu, Apolzan, Ion Alecsandrescu și așa mai departe. CSA a jucat în Europa? Nu. Păi, și atunci, care echipă poate să fie Steaua? FCSB este echipa care a continuat, care a jucat în Europa, cealaltă este o echipă nou-înființată. Aia e o echipă nouă, n-ai cum s-o legi de Vasile Iordache, de echipa aia.

Reclamă

FCSB este echipa care o continuat cu Pițurcă antrenor, cu Lăcătuș antrenor, cu fotbaliști care au jucat, cu Rădoi, cu ceilalți jucători au continuat”, spunea Helmut Duckadam, în urmă cu doi ani, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Florin Talpan, reacție furibundă după ce procesul FCSB – CSA Steaua a fost amânat
  • „Au încercat să inducă în eroare! Nu e corect!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și