Închide meniul

Situație incredibilă la FCSB! Leo Strizu, antrenorul principal, ar fi primit interzis în vestiar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 18:50

Situație incredibilă la FCSB! Leo Strizu, antrenorul principal, ar fi primit interzis în vestiar

Leo Strizu, mesaj direct pentru Elias Charalambous

Leo Strizu este fostul antrenor al lui FCSB / Hepta

Leo Strizu ar fi fost interzis în vestiar la FCSB de către Mihai Stoica. Deși este antrenorul principal al roș-albaștrilor, cel puțin în acte, Strizu nu mai poate comunica cu jucătorii decât în afara vestiarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Leo Strizu nu mai este primit de FCSB în vestiar înaintea meciurilor. MM Stoica le-ar fi transmis oamenilor din staff să nu-l mai primească pe acesta în cabină.

Leo Strizu ar fi fost interzis în vestiar la FCSB

Sursa citată anunță că MM Stoica consideră că ar fi mai bine pentru fotbaliștii de la FCSB să asculte doar discursul lui Mihai Pintilii în vestiar.

Leo Strizu are rol decorativ la FCSB, fiind deținătorul de licență PRO pe care vicecampioana României e obligată să-l numească pe banca tehnică în timpul meciurilor.

În această iarnă, Leo Strizu nici măcar nu a fost luat în cantonamentul din Antalya de către cei de la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor suspendatului Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a fost suspedant 4 etape, după se sesizarea făcută de Lucian Burchel. Ratează confruntările cu Petrolul, UTA şi Sepsi, dar şi meciul din prima etapă a play-off-ului.

Absenţa lui Pintilii va fi acoperită de Mihai Stoica, anunţă gsp.ro. Managerul general al lui FCSB va prelua postul de delegat şi va sta pe bancă în următoarele dispute ale vicecampioanei. El este alesul pentru a da indicaţii de lângă Leo Strizu.

MM coboară „în iarbă” şi va sta lângă antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB şi ceilalţi oameni din staff. În ultima perioadă, Mihai Stoica evitase să mai stea pe bancă şi urmărea partidele din gura tunelului, între cele două bănci de rezervă. În cazul în care va fi văzut în timp ce dă indicaţii, ar putea avea soarta lui Pintilii şi să fie chemat la Comisia de Disciplină.

Reclamă 4 / 0/3

Fără eşec în ultimele patru etape din Liga 1, FCSB ocupă ultimul loc al podiumului. Farul a câştigat în această etapă şi s-a distanţat la 10 puncte de echipa lui Becali.Fără eşec în ultimele patru etape din Liga 1, FCSB ocupă ultimul loc al podiumului. Farul a câştigat în această etapă şi s-a distanţat la 10 puncte de echipa lui Becali.

Valeriu Răchită, genial după suspendarea lui Mihai Pintilii

Valeriu Răchită a avut un discurs genial după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină. Pintilii va rata, astfel, şi primul meci din playoff.

Răchită a avut un mesaj acid şi pentru Ilie Dumitrescu. Acesta i-a transmis să nu îl mai laude pe Gigi Becali pentru schimbările tactice.

Suspendarea mi se pare hilară. Deci ai suspendat delegatul echipei, nu mai face schimbările. Coboară din nou Mache pe bancă. Cred că s-a perpetuat această stare de fapt. Sunt antrenori, cum a fost Croitoru, cum a fost Poenaru, care antrenează fără licență. Gigi Becali nu are nevoie, că el antrenează din sufragerie. Pe Pintilii l-a suspendat din delegatul echipei. Ce o să facă la antrenamente? Se duce cineva de la Federație la bază la Berceni să-l vadă dacă face antrenamente?

Pintilii va face echipa în continuare, Gigi va face echipa și schimbările și lucrurile vor fi ca înainte. Nu va mai sta pe bancă, dar el oricum stătea pe bancă și nu avea voie să dea indicații. De ce să te mai duci la licențe? Trebuie să iei C, B, A, apoi Licența Pro. Trebuie foarte mult timp, să te duci și în străinătate să te perfecționezi. La ce mai contează?

De asta și au pierdut puncte pe final de meci, pentru că nu au antrenor să dea indicații. Gigi e în sufragerie. Și l-am văzut pe Ilie Dumitrescu, ‘îl felicit pe Mister din sufragerie’. Băi, Ilie, nu îl mai felicita că așa îi dai apă la moară. Din cauza unuia ca Ilie, ca unul care îl mai ridică în slăvi, el se crede acum Mourinho”, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și