Închide meniul

Gaz Metan nu moare! Eric de Oliveira a anunțat renașterea echipei din Mediaș: „Vă prezint noul investitor!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 19:32

Gaz Metan nu moare! Eric de Oliveira a anunțat renașterea echipei din Mediaș: „Vă prezint noul investitor!

Eric de Oliveira anunță renașterea lui Gaz Metan

Eric de Oliveira anunță renașterea lui Gaz Metan / Instagram Eric

Gaz Metan nu moare! Eric de Oliveira a anunțat renașterea echipei din Mediaș. Este vorba despre un om de afaceri italian, pe nume Giuliano Hulio. Eric a dezvăluit că în următoarea perioadă va fi organizată o coferință de presă în care vor fi prezentate toate detaliile noului proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan a ajuns la faliment, după o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Formația din Mediaș a încheiat sezonul 2021/2022 numai cu juniori în lot, iar retrogradarea devenise numai o chestiune de timp.

Gaz Metan nu moare! Eric de Oliveira a anunțat renașterea echipei din Mediaș

Fotbalul din Mediaș a fost pus pe pauză, însă Eric de Oliveira anunță că lucrurile nu vor sta mult în acest fel. Jucătorul emblematic al Gazului a oferit o veste uriașă, referitoare la renașterea echipei.

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a prezentat noul investitor al clubului. Formația medieșeană se va reînființa sub denumirea de ACS Mediaș 2022. Italianul Giuliano Hulio va fi principalul investitor, în timp ce Eric va ocupa postul de director sportiv. Președintele clubului va fi Ionuț Buzean, anunță gsp.ro.

În poza postată de Eric apare și Cristi Pustai, cel care a antrenat Gaz Metan Mediaș în două rânduri.

Reclamă

„Vom aduce fotbalul din Mediaș acolo unde este locul lui, o echipă curată și sănătoasă. Noi suntem Mediaș! Vă prezint noul investitor al clubului de fotbal ACS Mediaș 2022, Giuliano Hulio. În curând vom face o conferință de presă și vom prezenta noul președinte și noul investitor”, a anunțat Eric, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Eric de Oliveira (@oliver27rj)

Reclamă 4 / 0/3

 

Giuliano Hulio este un italian care în prezent locuiește în Mediaș. El are afaceri în domeniul construcțiilor, precum și în HoReCa. Hulio deține o firmă producătoare de accesorii de construcții, care vinde și închiriază macarale. De asemenea, italianul deține un restaurant cu specific brazilian, localizat în Cluj.

Romgaz și Primăria Municipiului Mediaș sunt ceilalți doi sponsori așteptați să se implice la noua echipă din Mediaș.

Eric a fost externat din spital și a fugit după cadouri

Eric a fost externat din spital și a fugit după cadouri. Pe patul de spital, brazilianul a ratat zilele de naștere ale celor mai dragi femei din viața lui.

Mai devreme în această lună, brazilianul care a scris istorie în fotbalul românesc a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un blocaj renal. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Mediaş şi a fost transportat de urgenţă la Târgu Mureş.

Fiul cel mic i-a sărit în brațe lui Eric la ieșirea din spitalul în care brazilianului i-a fost salvat un rinichi.

„Mă simt foarte bine. Am liber la toate, dar, de acum încolo, o sa am grija foarte mult„, a spus Eric, pe Antena Sport.

Reclamă

Soția și sora nu l-au avut pe Eric lângă ele la zilele de naștere. În spitalul din Târgu Mureș, brazilianul a fost cu ochii pe naționala României pentru care el a visat să joace până acum câțiva ani.

„Toți antrenorii care au fost acum în spate nu au avut multe rezultate și eu cred că asta nu e rezolvare, dacă îi dăm afară pe Edi sau pe alții”, a mai spus Eric.

Eric este recunoscător pentru tratamentul primit la spital.

„Mă simt foarte bine! După două zile mă simțeam deja destul de bine. Am avut o îngrijire extraordinară. Eu care tot am auzit de doctorii din spitalele din România cu problemele lor, eu m-am lămurit că nu e chiar așa, mă bucur foarte mult.

Faptul că am venit cu elicopterul. Să nu îmi scot un rinichi și a fost vorba să ajung cât mai repede aici. Din fericire, au salvat tot rinichiul”, a încheiat Eric.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și