Închide meniul

Gigi Becali a dat ordin! Ce jucător a fost obligat să plece de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat discuţiile

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 17:49

Gigi Becali a dat ordin! Ce jucător a fost obligat să plece de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat discuţiile

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Când Gigi Becali dă ordin, la FCSB se execută. Aşa a păţit şi Dennis Man, care nu era convins să o lase pe vicecampioană pentru a pleca la Parma. Acum, Mihai Stoica s-a decis să facă dezvăluiri complete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce jucător a fost obligat să plece de la FCSB

Vânzarea lui Dennis Man de la FCSB a fost cel mai scump transfer realizat de o echipă din România. La începutul acestui an, italienii de la Parma au achitat 11 milioane de euro pentru internaţionalul român. La această sumă s-au adăugat şi bonusuri de alte câteva milioane de euro. Jucătorul părea însă că nu vrea să plece, lucru pe care l-a şi recunoscut. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dorit să clarifice ce s-a întâmplat în zilele premergătoare anunţului oficial.

Stoica a recunoscut că vedeta echipei s-a împotrivit şi a invocat situaţia sportivă dificilă a Parmei, care se afla la retrogradare în Serie A. Aspectul financiar a contat enorm. Gigi Becali şi-a dorit să pună mâna pe milioanele de euro, iar Mihai Stoica i-a dezvăluit salariul pe care urma să-l încaseze.

„Când oferta e mare, nu trebuie să stea niciun jucător. S-a discutat despre Man şi a spus <<A venit MM şi a zis că trebuie să plec>>. Da, i-am zis la modul ăsta, că nici n-am apucat să clarific.

<<Dennis, sunt prea mulţi bani şi pentru noi, şi pentru tine>>. Dennis Man câştigă aproape dublu faţă de cât câştigă Moruţan la Galatasaray. Poate te gândeşti că o să ajungi la o echipă… Poate fotbalistic nu e ce trebuie, că am văzut echipa, era la retrogradare, a retrogradat cu ghinion, dar ce te interesează?

Reclamă
Citește și:

În cinci ani de zile ţi-ai făcut viaţa, tu, familia, urmaşii tăi, iar noi luăm o sumă record pentru fotbalul românesc, cu banii jos în pandemie. Păi, cine putea să refuze asta?

Erau bani mulţi de tot. Da (n.r. – el s-a împotrivit). El a zis că echipa e la retrogradare, dar uite că a avut evoluţii foarte bine în Serie A. Este adevărat, trece printr-un moment delicat, dar îi intră în cont salariul în fiecare lună”, a declarat oficialul de la FCSB, conform telekomsport.ro.

În această iarnă, Dennis Man, poate schimba echipa, iar Galatasaray e una dintre posibilele destinaţii ale jucătorului. Fatih Terim l-ar vrea în SuperLig, alături de Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și