Închide meniul

Gigi Becali a povestit cum a stricat Anamaria Prodan prietenia cu el: „A zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește!”. Dezvăluirea patronului de la FCSB

Publicat: 21 februarie 2022, 15:10

Gigi Becali a povestit cum a stricat Anamaria Prodan prietenia cu el: „A zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește!. Dezvăluirea patronului de la FCSB

Cum a stricat Anamaria Prodan relaţia cu Gigi Becali

  • Cum a stricat Anamaria Prodan relaţia cu Gigi Becali
  • Declaraţia patronului de la FCSB

Gigi Becali a negat că Anamaria Prodan ar fi avut vreun cuvânt decisiv privind instalarea lui Laurenţiu Reghecampf la cârma FCSB-ului, în cele două perioade petrecute de actualul antrenor al Universităţii Craiova la echipa „roş-albastră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a recunoscut că avea o relaţie foarte bună cu Anamaria, pe vremea când soţul ei, cu care impresara se află în plin scandal, se afla pe banca formaţiei din Berceni.

Gigi Becali a dezvăluit cum a stricat Anamaria Prodan relația cu el

Lucrurile s-au schimbat însă în momentul în care Anamaria i-a reproşat lui Becali, mai în glumă, mai în serios, că se uita la fizicul ei.

Reclamă

Finanţatorul FCSB-ului a caracterizat-o pe Anamaria Prodan drept o femeie „care ştie să se bage sub pielea oamenilor”, dar a asigurat că impresara nu era pe placul său.

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. M-ați înțeles? A fost 0 în instalarea lui Reghecampf (n.r. – despre implicarea Anamariei Prodan). Nimeni, niciodată nu m-a influențat cu un antrenor. El a reușit la Snagov și l-am pus.

Reclamă

Anamaria are o simpatie aparte și știe să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea. După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, frați, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie.

Ea, după aia, a stricat totul. Pentru ce? Nu a avut niciun fel de aport. Pe Reghe voiam să-l iau eu. A demonstrat el. Mă știți, nici MM nu poate să mă influențeze să iau un antrenor, doar dacă îl mai întreb eu.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Citește și:

Suma uriașă pe care i-a plătit-o Laurențiu Reghecampf lui Gigi Becali ca să plece de la FCSB

Reghecampf a dezvăluit că, în numai 2 ani, a câștigat peste 2 milioane de euro ca antrenor al FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu la FCSB am câştigat în doi ani de zile peste două milioane de euro. Am avut 20.000 de euro (n.r. – lunar) în primul an şi 25.000 de euro în al doilea an. Am câştigat din calificări şi bonusuri aproape un milion de euro, bani pe care i-am plătit înapoi lui Gigi când m-am transferat la Al Hilal.

Am făcut asta cu drag, i-am dat 800.000 de euro lui Gigi Becali ca să plec. Aveam un contract, trebuia să îl ţin, dar am plătit ca să plec. Am făcut foarte mulţi bani în perioada FCSB.”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf cu bonusul câștigat pentru calificarea FCSB-ului în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013

Reghecampf a vorbit şi despre cum a gestionat sumele uriașe câştigate pe banca FCSB-ului. Antrenorul de 46 de ani a dezvăluit că a cheltuit bonusul pentru calificarea în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013, pe un penthouse din Pipera.

Declarația a venit la scurt timp după ce Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că a extras sume importante de bani din contul familiei și le-a virat noii sale partenere, Corina Caciuc.

„Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013, am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: ‘Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa’. Nu aveam mulți bani atunci.

Tibi Dumitrescu (n.r. – primul soț al Anamariei Prodan) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii trei ani… Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt.”, a mai povestit Reghecampf, pentru sursa citată.

Reclamă

Reghecampf a revenit la FCSB în 2015. Tehnicianul și-a încheiat cea de-a doua aventură la echipa lui Becali în 2017. Per total, Reghecampf a cucerit 4 trofee pe banca formației roș-albastre: două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”