Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali, aproape să mute FCSB de pe Arena Națională, după ce a pierdut procesul cu Primăria București! ”Dacă ne lasă, jucăm!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 15:00

Gigi Becali, aproape să mute FCSB de pe Arena Națională, după ce a pierdut procesul cu Primăria București! ”Dacă ne lasă, jucăm!”

Arena Națională, gata să găzduiască refugiați din Ucraina

Hepta

”Dacă ne lasă, jucăm (n.r – pe stadionul Arcul de Triumf). Legat de Arena Națională, eu am plătit 200.000 de euro. Nu aveau bani de dat la gazon și am dat eu bani la gazon”, a spus Becali, la Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali mută FCSB de pe Arena Națională

Încă de la finalul lunii ianuarie, Becali anunța că are promisiunea lui Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului, de a putea ajunge pe Arcul de Triumf. ”Avem promisiuni de la ministru (n.r. – Eduard Novak) că putem juca în februarie pe Arena Arcul de Triumf. A vorbit cu Vali Argăseală (n.r. – președintele FCSB), ne-a promis”, spunea Gigi.

De altfel, echipa patronată de Gigi Becali a făcut demersuri pentru a juca pe acest stadion încă de la inaugurarea arenei care a fost construită în cadrul programului de organizare a Campionatului European de fotbal. Cererile au fost blocate până acum, iar pe Arcul de Triumf s-au jucat doar meciuri de rugby. În curând, însă, vicecampioana ar putea intra pe arena de 8.155 de locuri

Primul meci de fotbal care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf

Până când Gigi Becali va aduce FCSB pe Arcul de Triumf, vom avea primul meci de fotbal de pe cocheta arenă. Este vorba de amicalul pe care naţionala U21 a României îl va disputa cu Finlanda.

Selecţionata de tineret a României, antrenată de Florin Bratu, va disputa două partide amicale în martie. Primul meci va fi pe stadionul Arcul de Triumf, cel cu Finlanda. Al doilea va fi cu selecţionata Marocului în deplasare.

Reclamă

România U21 – Finlanda U21 se va juca pe Arcul de Triumf

„Selecționata pregătită de Florin Bratu va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare. România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia.

Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior„, se arată într-un comunicat remis de frf.ro.

Citește și:

Gigi Becali a pierdut procesul cu Primăria Municipiului București

Principalul motiv pentru care Becali ar muta echipa de pe Arena Națională este procesul pierdut în fața Primăriei București, care îi cere acestuia un milion de lei pentru 15 meciuri disputate pe arenă. BEcali susține că a plătit, în avans, 200.000 de euro, în 2017, când a fost schimbat gazonul.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis «Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie». Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești,mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim!”, a declarat Gigi Becali”, a spus Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali e aproape să mute FCSB de pe Arena Națională
  • FCSB ar putea juca pe ”Arcul de Triumf”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și