Închide meniul

Gigi Becali, luat peste picior de un fost campion al Stelei după ce a cerut zeci de milioane pe Octavian Popescu: „Lewandowski merge la Barcelona pe bani mai puțini”. Mesaj dur pentru „perla” FCSB-ului: „N-a demonstrat nimic”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 11:35

Gigi Becali, luat peste picior de un fost campion al Stelei după ce a cerut zeci de milioane pe Octavian Popescu: „Lewandowski merge la Barcelona pe bani mai puțini. Mesaj dur pentru „perla FCSB-ului: „N-a demonstrat nimic

Gigi Becali, avertizat în privinţa lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, "perla" lui Gigi Becali / Hepta

Vivi Răchită a glumit pe seama sumei uriașe pe care Gigi Becali o cere pentru „perla” FCSB-ului, Octavian Popescu. Fostul fundaș și antrenor al Petrolului a făcut o comparație cu Robert Lewandowski, despre care se scrie că ar urma să ajungă la Barcelona în schimbul a 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită nu este deloc impresionat de suma colosală pe care Gigi Becali o așteaptă în schimbul lui Octavian Popescu.

Vivi Răchită râde de suma cerută de Gigi Becali pentru Octavian Popescu: „Lewandowski merge la Barcelona pe bani mai puțini”

Patronul FCSB-ului visează să obțină până la 100 de milioane de euro pentru atacantul de 19 ani. În același timp, presa internațională anunță că Barcelona este pregătită să plătească în jur de 30 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski.

Dublu campion cu Steaua în 1997 și 1998, Vivi Răchită s-a amuzat pe seama diferenței de bani cerută pentru Octavian Popescu și Robert Lewandowski, concluzionând că puștiul FCSB-ului încă „n-a demonstrat nimic”.

„Sunt zvonuri cum că Lewandowski se va duce la Barcelona, nu? Bine, pe bani mai puțini decât cere Gigi Becali pe Octavian Popescu. Sunt acolo 30 de milioane, parcă așa se spune, pentru un super-golgheter ca Lewandowski. Bine, e trecut de 30 de ani, dar joacă la nivelul pe care-l vedem cu toții.

Reclamă

Îl știm, că ne-a dat și nouă vreo trei (n.r. – 3 goluri contra naționalei României). Prețurile pentru jucătorii de genul ăsta sunt destul de normale, față de ceea ce se cere la noi pe un jucător care n-a demonstrat nimic.”, a spus Vivi Răchită, pentru sport.ro.

Singurul dialog între Gigi Becali şi „perla” Popescu

Octavian Popescu e noul star de la FCSB. Jucătorul de 19 ani ar putea fi următorul jucător pe care Gigi Becali îl vinde pe bani mulți în străinătate. Latifundiarul din Pipera aşteaptă cel puţin 50 de milioane de euro în schimbul „perlei” sale.

Octavian Popescu a fost lăudat în mai multe rânduri de Gigi Becali, dar patronul FCSB a avut o singură discuție față în față cu tânărul fotbalist. Patronul roş-albaştrilor a avut o singură rugăminte pentru fotbalistul pe care l-a comparat cu Gică Hagi şi Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

„O dată am vorbit cu dânsul. Normal că mă bucur că mă apreciază. Dânsul mi-a și zis să fac tot ce pot să am mingea lângă mine. Știu că vrea mulți bani pe mine. Nu mă gândesc eu la asta. Treaba mea e să joc bine și să ajut echipa. Ce va fi vom vedea. Important e să țin eu același ritm”, a declarat Octavian Popescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și