Închide meniul

Gigi Becali n-a fost mişcat după ce Claudiu Keşeru a început să plângă în faţa galeriei, dar fanii au rămas impresionaţi: „E stelist pursânge! E jucătorul nostru preferat!”. Cum au reacționat

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 14:31

Gigi Becali n-a fost mişcat după ce Claudiu Keşeru a început să plângă în faţa galeriei, dar fanii au rămas impresionaţi: „E stelist pursânge! E jucătorul nostru preferat!. Cum au reacționat

Fanii FCSB-ului, alături de Claudiu Keşeru: "E stelist pursânge! E jucătorul nostru preferat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Claudiu Keșeru a început să plângă după FCSB – Farul 0-2
  • Fanii „roş-albaştri”, impresionaţi de gestul atacantului

Claudiu Keşeru a revenit în lotul FCSB-ului la meciul cu Farul Constanţa şi a fost introdus pe teren după o oră de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii FCSB-ului, alături de Claudiu Keşeru: „E stelist pursânge! E jucătorul nostru preferat!”

La finalul partidei, atacantul de 35 de ani a început să plângă în faţa galeriei FCSB-ului. Gigi Becali n-a fost deloc mișcat de reacția lui Keșeru, însă fanii „roş-albaștri” au apreciat gestul.

„A plâns… băiatul e stelist pursânge. A venit alături de noi. Noi îl susținem din toate punctele de vedere. Noi l-am încurajat. Știe bine că noi ținem la el, îl respectăm și-l iubim.

Reclamă

Pe Keșeru ba îl vedem în echipă, ba nu-l vedem. Noi îl susținem indiferent de situație. Keșeru este jucătorul nostru preferat, care își dă viața pe teren, își dorește campionate, că așa a fost obișnuit oriunde a fost. Noi îl vom susține tot timpul.”, a spus Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, pentru Fanatik.

Keşeru se va despărţi la vară de FCSB, după ce Gigi Becali a insistat că nu mai are nevoie de internaţionalul ajuns la 35 de ani. Atacantul are un salariu de 25.000 de euro pe lună la formaţia „roş-albastră”.

Reclamă

Claudiu Keșeru, cu ochii în lacrimi după FCSB – Farul 0-2. Ce a declarat Gigi Becali

Keșeru a fost surprins de cameramani în timp ce îi aplauda pe suporteri. Nu și-a putut stăpâni emoțiile, mai ales că ultrașii i-au scandat numele în timpul partidei.

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce a văzut imaginile cu atacantul lui Toni Petrea. Nu a părut deloc impresionat și l-a anunțat pe Keșeru că nu va mai juca la vicecampioana României.

Nu mă interesează pe mine Keșeru. Plânge? Unde plânge? A avut momente frumoase aici. Nu mai poate aici„, a răbufnit Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Despre ceea ce s-a întâmplat pe teren a fost întrebat și antrenorul lui FCSB, dar acesta nu l-a văzut pe Keșeru în fața ultrașilor.

Nu știu de ce (n.r. Keșeru a izbucnit în plâns). Eu fost cu echipa la vestiar, nu știu ce s-a întâmplat„, a reacționat și Toni Petrea la flash-interviul de după FCSB – Farul 0-2.

Toni Petrea a avut mari probleme înainte de FCSB – Farul

Pe Arena Națională, Jefte Betancor a deschis scorul în minutul 41. După pauză a marcat și Virgil Ghiță (51), după o gafă de proporții a defensivei adverse. Constănțenii au obținut un succes uriaș în lupta pentru calificarea în play-off.

FCSB area un program infernal. Va juca etapa viitoare cu FC Argeș, care își joacă ultima carte pentru clasarea între primele șase echipe din Liga 1. După, pentru roș-albaștri urmează confruntarea cu FC Voluntari.

Toni Petrea nu s-a putut baza pe patru jucători pentru meciul cu Farul Constanța. Valentin Crețu, Risto Radunovic, Adrian Șut și Darius Olaru au fost loviți de gripă și nu au prins lotul pentru confruntarea cu echipa lui Gică Hagi.

Risto Radunovic avea șanse infime să joace, chiar dacă nu se îmbolnăvea. Fundașul a suferit o ruptură musculară, iar locul său în echipa de start a roș-albaștrilor a fost luat de Sorin Șerban, unul dintre preferații lui Gigi Becali. Așa și-a făcut loc în lot și Claudiu Keșeru.

Citește și:
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat