Închide meniul

Gigi Becali nu a crezut în el, dar şi-a găsit echipă în Italia! Jucătorul dat afară de FCSB e idolul fanilor unei echipe importante

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 13:24

Gigi Becali a pierdut un atacant important. Nu a fost convins de evoluţiile lui Ante Vukusic şi a dat ordin să fie dat afară de la echipă. Acum, vârful a dat lovitura carierei. A semnat cu Messina, grupare care evoluează în Serie C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă

Directorul sportiv, Christian Argurio, este cel care a făcut totul pentru transferul atacantului croat, pe care îl cunoaște din perioada în care era şeful departamentului de scouting de la Hajduk Split. Oficialul celor de la Messina l-a prezentat pe Vukusic în presa din Italia ca pe o mare vedetă, care însă nu şi-a atins potenţialul, scrie messinasportiva.it.

„Vukusic este supranumit ”Diamantul din Sinj”, oraşul său natal. Căutam acest tip de atacant, şi pentru stilul în care joacă echipa noastră, şi pentru ceea ce îşi dorea antrenorul nostru. Un vârf care poate fi un excelent finalizator, atât cu piciorul, cât şi cu capul. Este un oportunist. La Hajduk a marcat 42 de goluri în meciurile oficiale şi Pescara a plătit 4 milioane de euro pentru a-l aduce în Serie A.

La Split a fost ”bombardierul”, ”diamantul”, în Italia a vrut să continue pe aceeşi linie, dar a trebuit să lupte cu ceilalţi atacanţi pentru un post de titular şi nu s-a simţit în largul său. A făcut nişte alegeri greşite de-a lungul anilor, nu s-a simţit foarte bine în anumite contexte, deoarece croaţii au o mentalitate diferită de a noastră şi trebuie să fie răsfăţaţi.

A mers prin alte ţări care n-au fost un stimulent pentru el, până când a ajuns în Slovenia, lângă casa sa, iar la Ljubljana a fost golgheter în 2019-2020. În România, la FCSB, nu a avut relaţii excelente cu conducerea clubului şi a fost îndepărtat de la echipă”, a declarat Christian Argurio, citat de messinasportiva.it.

Reclamă

Ante Vukusic, evoluţii proaste la FCSB

Ante Vukusic a apucat să joace doar 5 meciuri la FCSB. Mai exact, 129 de minute fără să reușească să marcheze vreun gol. Ante Vukusic a fost surprins într-un mod neplăcut de faptul că Gigi Becali, patronul clubului, este cel care decide toate schimbările din timpul meciurilor de acasă, prin intermediul telefonului.

Gigi Becali vorbește despre orice. Sună un jucător în fiecare zi. Jucătorii tineri sunt singurii pe care nu îi critică, pentru că speră ca va obține bani de pe urma lor. Până acum n-am vrut să vorbesc, pentru că n-am vrut să fiu amendat.

Nu mi-a venit să cred că el decide cine intră pe teren prin telefon. Am jucat meciul de Supercupă cu CFR, iar la pauză a decis să scoată cinci jucători. El face totul prin telefon, are un om pe bancă. Becali cumpără jucători tineri, așa crede că va obține și rezultate. CFR a câștigat campionatul pentru că a avut antrenor”, a declarat recent Ante Vukusic, pentru dalmatinskiportal.hr

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă a avut ocazia să vorbească personal cu Gigi Becali despre situația sa, Ante Vukusic a recunoscut că nu a putut dialoga cu patronul, ceea ce i-a recomandat, de altfel, și antrenorul cu care a lucrat, Toni Petrea.

”N-am vorbit niciodată. Am înțeles că nici nu vorbește engleză. L-am întrebat pe antrenor, mi-a zis ‘știi cum merg lucrurile aici, faci ce spune patronul’. Toți mi-au spus că mai bine îmi văd de treabă decât să mă cert cu Gigi Becali. Niciun antrenor serios nu vrea să vină la Steaua (n.r. FCSB)”, a recunoscut Ante Vukusic.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și