Închide meniul

Gigi Becali, pus la zid după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Confundă grajdul cu fotbalul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 8:32

Gigi Becali, pus la zid după FCSB – Universitatea Craiova 0-2: „Confundă grajdul cu fotbalul!

Gigi Becali este patronul FCSB

Hepta

Gigi Becali a fost atacat după eşecul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Avocatul Virgil Boglea, președintele Asociației ”Salvați Steaua”, a răbufnit la finalul mecului şi, fără să îi menţioneze numele, a pus tunurile pe patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost pus la zid după eşecul de pe Arena Naţională. FCSB a pierdut partida cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, la capătul unui meci în care a ratat numeroase ocazii de gol. În urma acestui rezultat, echipa lui Toni Petrea poate ajunge la 8 puncte în spatele celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali, atacant după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

”Cineva spunea: Ochiul stăpânului, îngrașă vitele. Acel cineva confundă însă grajdul cu fotbalul sau invers, fotbalul cu grajdul. Când ne mai gândim că vorbim de cel mai galonat club de fotbal din România, atunci problema e și mai mare. Această confuzie se tot propagă de atâția ani.

Pare că nu există vreo șansă ca lucrurile să se schimbe. Cândva, supărările din viața privată îmi erau alungate de bucuriile Stelei. Acum, viața privată îmi alungă supărările pricinuite de Steaua. Sper să retrăiesc și vremurile cu bucurii pe ambele planuri. Pentru că au fost destule, Slavă Domnului”, a declarat Virgil Boglea, potrivit Radio Sport 1.

Bănel Nicoliță nu îi mai dă nicio șansă la titlu FCSB-ului: „S-a dus, e clar!”

FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Bănel Nicoliţă consideră că echipa lui Toni Petrea nu mai are nicio şansă în cursa pentru titlu. „Roş-albaştrii” au pierdut derby-ul de pe Arena Națională și pot ajunge la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Reclamă

Fostul mijlocaș este de părere că elevilor lui Toni Petrea le-a lipsit ambiția în derby-ul cu oltenii.

„Sunt foarte dezamăgit, dar asta e. Nu știu dacă a fost fault la primul gol din primele minute (n.r. – golul anulat al lui Malcom Edjouma). Dacă înscriau atunci, situația era alta. Îmi pare rău, asta e… titlul s-a dus, e clar că nu mai are nicio șansă FCSB.

Nu sunt eu în măsură să spun de ce nevoie au ei. Dar din ceea ce am văzut eu, mi-aș fi dorit mai multă ambiție, mai multă dăruire, pentru că suporterii merită din plin”, a spus Bănel Nicoliţă, la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și