Închide meniul

Gigi Becali, reacţie uluitoare după golul marcat de Joyskim Dawa: „A dat cu capul? A, cu piciorul? E bun!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 16:38

Gigi Becali, reacţie uluitoare după golul marcat de Joyskim Dawa: „A dat cu capul? A, cu piciorul? E bun!

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie uluitoare după golul marcat de Joyskim Dawa în amicalul cu Zimbru Chișinău, scor 6-1. Fundaşul transferat de la FC Botoşani şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar patronul FCSB n-avea nici cea mai mică idee că jucătorul punctase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a debutat la FCSB în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0. Fundaşul a făcut cuplu în centrul defensivei cu Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani. În flancurile apărării au fost Ovidiu Popescu (dreapta) și puștiul Alexandru Șuteu (stânga).

Gigi Becali, reacţie uluitoare după golul marcat de Joyskim Dawa

„Da? Nu știu. A dat gol cu capul? A, cu piciorul? E bun!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Joyskim Dawa, la primul gol pentru FCSB

FCSB a oferit un recital de goluri în partida de pregătire din Moldova, contra celor de la Zimbru Chișinău. Pe lista marcatorilor și-a pus numele și noul fundaș al vicecampioanei României. În minutul 61, Dawa s-a aflat la locul potrivit și a reluat în plasă, după o lovitură liberă expediată de Alexandru Musi.

A fost cea de-a doua apariție a fostului fundaș de la Botoșani în tricoul formației lui Toni Petrea. El a evoluat o repriză și în meciul amical cu FC Sfântu Gheorghe, câștigat de FCSB categoric, cu 6-0. Dawa a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Reclamă

Joyskim Dawa a negociat personal cu latifundiarul din Pipera transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani intrase în impas, dar Becali a reușit să-l convingă.

Gigi Becali i-a oferit şi o primă de instalare de 30.000 de euro. De asemenea, fundaşul a mai obţinut un bonus de 30.000 de euro în cazul în care FCSB ajunge în grupele Conference League.

Joyskim Dawa, prezentat de Gigi Becali la Palat

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferință de presă organizată de Gigi Becali la Palatul de pe Aleea Alexandru. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj ca să vină la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a atras toate privirile la conferință, după ce a apărut în șlapi.

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și