Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali îl "blindează" la FCSB după transferul stelar al lui Dennis Man. "Ia 30.000 de euro sau 35.000 pe lună și rămâi la mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 12:50

Jucătorul pe care Gigi Becali îl "blindează" la FCSB după transferul stelar al lui Dennis Man. "Ia 30.000 de euro sau 35.000 pe lună și rămâi la mine"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali oferă salarii mari la FCSB

"Pentru Tănase nu a venit nicio ofertă. Oricum nu mai pleacă nimeni, pentru că trebuie să luăm campionatul. Nu mai vând, gata. Uităm de campionat? Eu am marfă de lux în academie, sunt tineri de 15, 16, 17 ani care pot deveni mari fotbaliști. Dar problema e că trebuie să îmbinăm, nu pot să-i dau pe toți și să rămân doar cu tineri. Trebuie și experiență în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a refuzat un salariu de 25.000 de euro la FCSB

Tănase, de exemplu, dacă văd că are oferte de la echipe mici, îi zic 'Tănase, ia vino mă, tată, încoace. Cât ai tu salariu? Păi ia 30.000 de euro sau 35.000 pe lună și rămâi la mine'. De Tănase am nevoie neapărat”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Tănase câştigă 19.000 de euro pe lună la FCSB, dar, în ultimul an de contract, suma va creşte la 20.000 de euro. Becali a încercat deja să îi propună un nou contract, dar acesta a refuzat un salariu de 25.000 de euro. Rămâne de văzut dacă Gigi îl va convinge. 

Florin Tănase, pe lista unui club important din Europa

Florin Tănase este unul dintre jucătorii vitali pentru FCSB în acest sezon. Căpitanul liderului este pe locul doi în topul golgheterilor, cu 13 reușite, în 15 meciuri, iar evoluția sa a atras atenția cluburilor importante din Europa. 

Ultima echipă întrată în cursa pentru Florin Tănase este una dintre cele mai importante formații din Turcia. Este vorba despre Trabzonspor. Căpitanul celor de la FCSB s-ar putea lupta pentru transfer cu alți 3 jucători.

Reclamă

"Vârsta îl recomandă. Este un jucător de echipă națională și ar putea rezolva problema echipei. De asemenea mai sunt interesanți jucători precum Viktor Kovalenko, Renato Augusto și Alex Pritchard", se arată pe contul de Twitter al lui KayyumitRT.

Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Basaksehir sau New York City și-au arătat, de-a lungul timpului, interesul pentru el.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și