Închide meniul

Lacrimi la FCSB după umilinţa din Conference League: „Jucătorii au plâns!” Moruţan, „distrus” după ce a ratat penalty-ul cu Şahtior Karagandy: „A fost o ruşine din partea noastră”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 13:02

Lacrimi la FCSB după umilinţa din Conference League: „Jucătorii au plâns! Moruţan, „distrus după ce a ratat penalty-ul cu Şahtior Karagandy: „A fost o ruşine din partea noastră

Olimpiu Moruţan a ratat un penalty cu Şahtior Karagandy

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cel mai afectat a fost Olimpiu Moruţan, cel care a ratat penalty-ul care a dus la eliminarea umilitoare a FCSB-ului din Conference League. Totuşi, Dinu Todoran crede că Moruţan va trece peste acest moment greu şi va pleca de la echipă pe bani mulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan, „distrus” după ce a ratat penalty-ul cu Şahtior Karagandy

Moruțan poate să valoreze și mai mult. E un jucător valoros, pe care se vor lua foarte mulți bani, și Mbappe a ratat penalty. Moruțan e un jucător de valoare, un copil senzațional. E cu mintea aici, a fost cel mai afectat, jucătorii au plâns după meci. Portarul nici n-a stat cu piciorul pe linia porții, dar nu mai are rost, a fost o rușine din partea noastră”, a declarat Dinu Todoran.

Ce a făcut? A ratat un 11 metri, mare lucru a făcut Moruţan? Îmi pare rău că nu a bătut Cordea. Moruţan a bătut la mişto de la 11 metri„, a spus Gigi Becali, imediat după meciul de la Erevan.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Moruţan la Galatasaray

Totuşi, Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul. Patronul vicecampionei României a lăsat de înţeles că a ajuns la un acord cu turcii de la Galatasaray şi că transferul se va realiza în cel mai scurt timp.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorii de la FCSB au plâns
  • Moruţan, dărâmat după ce a ratat un penalty cu Şahtior Karagandy

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și