Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf a fost convins! Mişcare importantă a antrenorului. I s-a activat clauza

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 12:53

Laurenţiu Reghecampf a fost convins! Mişcare importantă a antrenorului. I s-a activat clauza

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf merge ceas cu Universitatea Craiova. Oltenii au revenit în lupta pentru titlu şi sunt deja în sferturile Cupei României. Pentru a da asediul la cele două trofee, Laurenţiu Reghecampf se întăreşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a fost convins

Primul jucător care l-a convins pe Laurențiu Reghecampf că poate ajuta echipa în îndeplinirea obiectivului, dintre noile achiziții, este Ante Roguljic. În cazul acestuia, Reghe a luat o decizie clară. Deşi a ajuns acum o lună la echipă, poate fi oricând o soluție viabilă.

A primit doar un contract scurt, să se vadă dacă echipa se poate baza pe el. Acum, oltenii s-au decis. Activează clauza de prelungire a contractului semnat de Ante Roguljic după ce Laurențiu Reghecampf a fost convins că se poate baza pe serviciile sale, anunţă prosport.ro.

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul pentru ca cei din conducerea clubului să nu renunțe la serviciile lui Roguljic în această iarnă. Mai mult, pot activa clauza contractuală de prelungire până în vara lui 2024.

Până acum, Ante Roguljic a evoluat în două partide pentru olteni, ambele în Liga 1. În partida cu Academica Clinceni, de pe teren propriu, încheiată cu 5-0, mijlocașul de profil ofensiv s-a trecut pentru prima dată pe lista marcatorilor. Cota sa de piață este de 300.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și