Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Un titular s-a accidentat și ratează derby-ul. Situație dramatică în tabăra oltenilor

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2022, 10:42

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Un titular s-a accidentat și ratează derby-ul. Situație dramatică în tabăra oltenilor

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Profimedia

  • Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova – Rapid
  • Un titular s-a accidentat și ratează derby-ul

Ultimul antrenament al celor de la Universitatea Craiova a fost unul cu ghinion. Antre Roguljic s-a accidentat și este indisponibil pentru derby-ul cu Rapid, scrie fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, lovitură uriașă înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Roguljic era printre puținii jucători din prima echipă a oltenilor care nu s-a infectat cu Covid-19. El făcuse și întreaga pregătire de iarnă, astfel că Reghecampf spera să-l folosească titular în meciul cu Rapid.

Mihai Rotaru a anunțat, zilele trecute, că există riscul ca, la ora meciului, Reghecampf să aibă la dispoziție numai 13 jucători valizi. Dan Nistor este ultimul care a fost testat pozitiv. Oltenii vor apela la mai mulți fotbaliști de la echipa a doua. Chiar dacă mai mulți fotbaliști vor ieși din izolare, ei vor avea parte de o singură zi până la meci. Este vorba de Ionuț Mitran, Ionuț Vînă, Nicușor Bancu, Paul Papp, Alexandru Crețu, Elvir Koljic, Marius Constantin, Vladimir Screciu și Mihai Căpățînă.

Reclamă

Universitatea Craiova – Rapid va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro. În tur, alb-albaștrii au obținut un succes in extremis. Conduși pe tabelă după golul marcat de Albu, jucătorii lui Reghecampf au întors scorul în ultimele 10 minute. Markovic (83) și Koljic (90+1) au stabilit câștigătoarea de pe Arena Națională.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf: „Pregătirea nu a fost una bună. Meciul cu Rapid va fi foarte greu”

Cu echipa decimată, Reghecampf cere susținerea fanilor și anunță că este îngrijorat că rezultatul final ar putea să nu fie pe placul lor. Gruparea din Bănie este fără victorie în ultimele șapte etape.

Reclamă

Îmi pare bine că începem din nou cu meciurile oficiale. A fost o vacanță scurtă, unde noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu Covid-19, cu jucători accidentați… nu a fost o pregătire așa cum ne-am fi dorit. Dar sperăm ca reacția jucătorilor pe care îi avem în momentul de față la dispoziție să fie una bună și cu ajutorul fanilor, care sper să vină într-un număr foarte mare, să reușim să avem parte de un rezultat pozitiv.

Vă dați seama că îmi este foarte greu să vă spun în momentul de față (n.r. cât de pregătiți sunt jucătorii după zilele de izolare). Vom vedea reacția lor mâine seară. Dar cu siguranță pentru noi va fi un meci foarte greu. Sunt sigur că ei au o dorință foarte mare, sunt nerăbdători să înceapă să joace meciuri oficiale, dar pregătirea nu a fost una bună. Nu am avut posibilitatea să facem ce ne-am dorit și de aceea trebuie să fim foarte atenți. Nu suntem la turaj maxim. Trebuie să jucăm puțin inteligent și să ne gândim numai la rezultat.

Fanii noștri să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă așa cum își doresc… o echipă agresivă, care să fie în stare să le satisfacă dorințele. Dar cei care vor intra pe teren cu siguranță își vor da viața„, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova și Rapid sunt la egalitate de puncte înaintea primei etape din 2022. Din cauza golaverajului, giuleștenii ocupă locul 7, care nu duce în play-off. Nouă etape mai sunt de disputat în sezonul regulat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu