Închide meniul

Liga 1 se întoarce! Fotbal din trei în trei zile doar pentru echipele din playout

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 12:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Liga 1 se întoarce! Fotbal din trei în trei zile doar pentru echipele din playout

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Programul competiţional din Liga 1 a fost comprimat

Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca pe 1 august competiţia să se încheie. Perioada este suficient de generoasă pentru echipele din playoff, care mai au de disputat doar 8 etape în acest sezon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproape nicio echipă dintre cele care se bat la titlu şi la cupele europene nu va avea de jucat mai mult de un meci pe săptămână. Excepţie fac cei de la FCSB, care pe 24 iunie se vor avea de jucat şi în semifinalele Cupei României. 

Fotbal din trei în trei zile pentru echipele din playout

Mult mai complicat va fi programul echipelor ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Comprimarea sezonului a dus la aglomerarea partidelor din playout-ul Ligii 1. Cele 12 etape rămase se vor desfăşura aproape numai din trei în trei zile. 

Mai mult decât atât, echipa care va ocupa poziţia a 6-a din playout va trebui să joace şi barajul de menţinere/promovare cu ocupanta locului trei din Liga 2. Dubla ar urma să se dispute pe 5 şi 9 august. 

Un program extrem de încărcat ar putea avea Dinamo, Poli Iaşi şi Sepsi. Toate cele trei echipe sunt în semifinalele Cupei României, iar o eventuală calificare în finală ar echivala cu disputarea partidelor din trei în trei zile de pe 13 iunie până pe 1 august. Finala Cupei este programată pe data de 22 iulie, la Craiova.  

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și