Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Patronul lui FCSB a primit două amenzi uriașe de la FRF

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 18:16

Lovitură pentru Gigi Becali! Patronul lui FCSB a primit două amenzi uriașe de la FRF

Gigi Becali renunţă la jucătorii cu salarii mari de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Lovitură pentru Gigi Becali! Acesta a fost sancționat în două dosare. Prima amendă primită de patronul lui FCSB este în valoare de 10.000 de lei. Pentru că și-a continuat discursurile agresive la adresa arbitrilor, Becali a mai primit o sancțiune, de 20.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Gigi Becali! Patronul FCSB, pedepsit dur de FRF

Gigi Becali a fost încadrat la articolul care pedepseşte oficialii cluburilor care folosesc cuvinte jignitoare, aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane în mass-media.

“Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluția primului dosar.

“Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 20.000 lei”, se arată în soluția din cel de-al doilea doasar.

Articolele menţionate în decizii prevăd următoarele:

Reclamă

“Articolul 52 – Comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

Dacă fapta arătată la alin. 1 a fost săvârşită prin intermediul mass-media, sancţiunile vor fi următoarele:

a) dacă autorul este oficial asimilat (finanţator, sponsor, alţii asemenea), acesta va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancţiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară.

Reclamă 4 / 0/3

b) În cazul sancţionării oficialilor conform prevederilor alin. 2, lit. b, al prezentului articol, penalitatea aplicată este dela 5000 lei la 200.000 de lei la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului se va stabili prin dublarea sancţiunii aplicată anterior”.

Becali, în război cu Istvan Kovacs

Gigi Becali l-a criticat cel mai mult pe Istvan Kovacs. Patronul lui FCSB a amenințat în multe rânduri că va retrage echipa de pe teren dacă centralul de 36 de ani va mai conduce jocurile roș-albaștrilor.

Becali s-a dezlănțuit după meciul CFR Cluj – FCSB 2-0, din luna decembrie 2020. Roș-albaștrii au avut atunci un penalty neacordat la 0-0, la un henț clar comis de Mario Camora.

„Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și