Închide meniul

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani – Craiova 0-1 și l-a făcut praf pe arbitrul Marcel Bîrsan: "Să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă"

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 20:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani – Craiova 0-1 și l-a făcut praf pe arbitrul Marcel Bîrsan: "Să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Croitoru, nemulţumit că FC Botoşani nu a primit penalty cu Craiova

  • FC Botoșani, eliminată din Cupa României de Universitatea Craiova
  • Croitoru l-a criticat dur pe arbitrul meciului

"Văd că tot mai mult îşi lasă alţii amprenta asupra rezultatului. Nu pot să cred că o fază clară, la doi metri, nu o vezi. Este o echipă pe care o respect şi o apreciez, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci astfel de greşeli împotriva echipei din Botoşani. Dă ce e de dat. Nu poţi să spui ca arbitru că eşti la doi metri de fază şi nu vezi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar trebui să ne apucăm de altceva, şi noi ca antrenori şi jucătorii. Vreau să fiu calm. Cum aş putea să fiu calm când pur şi simplu nu dai un penalty clar? Ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă de atâta nedreptate", a spus Croitoru, la Digi Sport. 

FC Botoșani – Universitatea Craiova 0-1 | Gazon teribil în Moldova

Meciul dintre Botoșani și Craiova s-a disputat pe un teren acoperit de zăpadă. Singurul gol al partidei a fost marcat de Cicâldău, dintr-un penalty scos de Ivan, în minutul 1. 

Reclamă

"Am încercat să aliniez cel mai bun 11, nu am ce să le reproșez, sunt mândru că sunt antrenorul lor și că joacă un fotbal frumos indiferent de teren”, a mai declarat Marius Croitoru după meci.

Mai mult, în minutul 20, Bîrsan a întrerupt meciul pentru a le permite organizatorilor să îndepărteze zăpada de pe liniile suprafeței de joc. Câțiva bărbați cu mături au intrat pe teren pentru a rezolva problema și meciul a fost reluat.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”