Închide meniul

Mihai Iosif, revoltat după ce Rapid a fost obligată să joace fără spectatori: „Fotbalul e făcut pentru oameni”. Antrenorul se teme de meciul cu Gaz Metan

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 februarie 2022, 16:57

Mihai Iosif, revoltat după ce Rapid a fost obligată să joace fără spectatori: „Fotbalul e făcut pentru oameni. Antrenorul se teme de meciul cu Gaz Metan

Mihai Iosif a plecat de la Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mihai Iosif, revoltat după ce Rapid a fost obligată să joace fără spectatori
  • Antrenorul se teme de meciul cu Gaz Metan

Incidentele dintre suporteri de la Rapid – UTA nu au rămas fără urmări. Giuleştenii sunt obligaţi acum să joace fără spectatori următorul meci de acasă cu Sepsi, lucru care l-a enervat teribil pe antrenorul Mihai Iosif. Acesta a vorbit despre problemele pe care le are echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, revoltat după ce Rapid a fost obligată să joace fără spectatori

Mihai Iosif este total nemulţumit de decizia Comisiei de Disciplină a LPF. „Cred că ne-am prezentat destul de bine la ultimele două meciuri. Nu s-a vorbit după meciul cu UTA că am egalat în inferioritate numerică. (n.r. – despre faptul că va juca un meci fără suporteri) Nu vreau eu să comentez lucrurile astea, fotbalul e făcut pentru oameni, pentru suporteri. Ne plângem că este pandemie şi nu vin oamenii. Nu vreau să comentez mai mult, fotbalul este făcut pentru ca oamenii să se bucure de el”, a spus antrenorul giuleştenilor la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Gaz Metan.

Rapid ar putea reveni în Giuleşti la derby-ul cu Dinamo

Tehnicianul giuleştenilor a vorbit şi despre posibilitatea ca Rapid să inaugureze noul Giuleşti chiar în derby-ul contra celor de la Dinamo. „Pentru noi acasă e Giuleştiul, chiar dacă în imnul nostru se spune că suntem peste tot acasă, aşteptăm cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion. Clar lipsa suporterilor este un dezavantaj, pentru că ei sunt parte in noi, sunt primul sau al 12-lea jucător, tot aia e, suntem împreună. E posibil ca meciul cu Dinamo să se joace pe Giuleşti. Nu am vorbit cu Nico despre unde vom juca meciul cu Sepsi„, a mai spus antrenorul Rapidului, care se gândeşte însă şi la meciul cu cei de la Mediaş.

Reclamă
Citește și:

„Probabil ăsta este adevărul (n.r. – că jucătorii de la Mediaş nu şi-au luat banii). Eu tratez oamenii în mod egal, îi respect şi, indiferent că suntem la fotbal sau în viaţa de zi cu zi, mie îmi place să respect oamenii. Faptul că nu şi-au luat salariile nu poate decât să-i îndârjească să-şi dorească mai mult, dar capcană nu are cum să fie pentru noi pentru că ne aşteaptă un meci extraordinar de greu. (n.r. – despre Ronaldo Deaconu) Au fost nişte discuţii astă vară, eu mi l-am dorit, dar a fost o sumă pe care nu ne-am putut-o permite, cerută de cei de la Mediaş”, a declarat Iosif. Partida Gaz Metan Mediaş – Rapid va avea loc vineri, de la ora 19.55.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”