Închide meniul

Ar fi bomba anului! Ladislau Boloni, chemat la Craiova de Mihai Rotaru să aducă titlul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iunie 2021, 20:09

Ar fi bomba anului! Ladislau Boloni, chemat la Craiova de Mihai Rotaru să aducă titlul

AntenaSport

Mihai Rotaru este finanţatorul celor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru mută decisiv la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor vrea să îl înlocuiască pe Marinos Ouzounidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru mută decisiv! Ladislau Boloni, aşteptat în Bănie

Ladislau Boloni (68 de ani) este antrenorul pe care Rotaru vrea să îl aducă în Bănie, scrie GSP.ro. Marinos Ouzounidis e tentat să plece în Arabia Saudită, iar patronul Universităţii Craiova îşi doreşte ca fostul antrenor de la Sporting, Rennes, Monaco, Standard Liege sau PAOK să preia cârma alb-albaştrilor.

Cu mari probleme în vestiar, Boloni a fost demis luna trecută de Panathinaikos. Înainte să plece din Grecia, experimentatul antrenor nu mai reușise să obțină o victorie cu alb-verzii de șase etape.

profimediaimages.ro

Universitatea Craiova a încheiat sezonul pe locul 3 şi va juca în turul al doilea din UEFA Conference League, care se va disputa pe 22 şi 29 iulie.

Citește și:

Derby-ul Mihai Rotaru – Adrian Mititelu a început! Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura unui jucător

Derby-ul Adrian Mititelu – Mihai Rotaru a început. Rivalele din Craiova se luptă pentru semnătura lui Ronaldo Deaconu (24 ani), mijlocaş ofensiv.

Reclamă

Fotbalistul a impresionat în sezonul recent încheiat din Liga 1. Evoluţiile lui Deaconu au ajutat-o pe Gaz Metan să scape de la retrogradare.

„Îmi doresc foarte mult să fac performanţă, să mă bat la titlu, în play-off. Acesta este scopul meu acum, prioritizez planul sportiv, nu banii. Ştiu că sunt oferte, inclusiv din Liga 1. Am înţeles de Craiova, ambele echipe.

Nu am auzit nimic de FCSB. S-a zis în presă că am refuzat FCSB. Nu e adevărat. Am spus doar că mă gândesc doar la culoarul fotbalistic şi mi-ar fi greu la primele două clasate. Nu e momentul în cariera mea să mă duc la FCSB. Nu vreau să mă grăbesc, următorul pas e foarte important”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Rotaru mută decisiv
  • Un nume uriaş e aşteptat la Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și