Închide meniul

Mihai Stoica a comentat scandalul pariurilor în care este anchetat Steliano Filip: „Nu cred că vreun jucător face asta singur!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 aprilie 2023, 9:07 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 10:18

Reclamă
Mihai Stoica a comentat scandalul pariurilor în care este anchetat Steliano Filip: Nu cred că vreun jucător face asta singur!”

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat scandalul pariurilor în care este anchetat Steliano Filip, fostul jucător al lui Dinamo, în prezent, legitimat la formația maghiară Mezokovesd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş al lui Dinamo este suspectat că ar fi căutat să primească intenţionat cartonaș galben în partida cu Mioveni, din sezonul trecut.

Mihai Stoica a comentat scandalul pariurilor în care este anchetat Steliano Filip

Mihai Stoica este ferm convins că, în cazul în care acuzațiile aduse lui Steliano Filip sunt reale, fostul jucător al lui Dinamo a avut un complice.

„Eu am auzit de foarte multe ori, dar numai după ce s-au jucat. «A fost blat», de ce nu a zis de dinainte? Nu am auzit niciodată că se va termina 1 pauză/2 final de dinainte, pe cote de astea mari.

Un jucător, dacă ştie că va face ceva, nu face singur, că nu poate să meargă el să parieze, dar spune cuiva, în care are încredere, dar nu ştie că persoana în care are încredere nu va avea încredere şi în altcineva.

Reclamă

Eu nu cred că vreun jucător face asta singur”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mirko Ivanovski, reacţie categorică după ce Steliano Filip este vizat într-un scandal de pariuri

Mirko Ivanovski a fost surprins de scandalul în care este implicat fostul său coleg, Steliano Filip. Atacantul de la Chiajna susţine că, în ultimele sale luni la Dinamo, coechipierii săi încasau foarte multe cartonaşe galbene, şi chiar şi-a pus un semn de întrebare la acel moment.

„Hai, ferească Dumnezeu! Oricum, și dacă face cineva așa ceva, nu spune… nu știu, frate! Ce mai poți spune acum?! Nu ai pe cine acuza, nici nu vreau să mă gândesc că ar putea fi ceva urât.

Reclamă 4 / 0/3

Oricum, indiferent ce se spune, știu că în ultimele luni acolo, la Dinamo, s-au luat o grămadă, o GRĂMADĂ (n.r. repetă pentru a accentua cuvântul) de cartonașe roșii și galbene! La un meci, cu UTA, au fost două eliminări. Și jucătorii erau mirați. Dar nici nu vreau să mă gândesc la ceva necurat.

Păi, ce, eu alerg 14-15 kilometri pe meci, iar cineva poate face prostii… Ce informații să ai?! Dacă joacă, dacă pariază, crezi că spune la cineva, adică vreunui coleg? Poate soției, cuiva din familie”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru gsp.ro.

Steliano Filip: „Am fost contactat pentru astfel de pariuri!”

Steliano Filip se apară și susține că i-a fost propus, în trecut, să se implice în „jocurile pariurilor”, însă a refuzat.

„Tot ce știu e ce am citit și eu în presă. Nu m-a sunat nimeni (n.r. de la Comisia de Integritate a FRF), nu am vorbit cu nimeni, doar voi din presă m-ați sunat. Ce pot să spun e că eu sunt curat. Am fost contactat pentru astfel de pariuri, dar nu am acceptat, nu am făcut așa ceva”, a spus Steliano Filip, despre scandalul în care este implicat, pentru digisport.ro.

Steliano Filip a părăsit-o pe Dinamo în vara anului trecut. În prezent, formația din „Ștefan cel Mare” se află pe locul 4 din Liga 2, cu 38 de puncte obținute.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și