Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu mai e dispus să bage bani în transferuri: „Nu e cazul pentru că se cer sume imense!” Noua strategie de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 11:55

Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu mai e dispus să bage bani în transferuri: „Nu e cazul pentru că se cer sume imense! Noua strategie de la FCSB

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Gigi Becali

Gigi Becali și Mihai Stoica, în tribunele Arenei Naționale / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că noua strategie de la FCSB este să se promoveze tinerii de la academiei. În acest context, managerul general al echipei a anunţat că Gigi Becali nu va mai investi bani mulţi în transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali nu va mai investi în transferuri

Suntem foarte implicaţi în promovarea tinerilor din academie. Dacă vedeţi ultimul meci, Octavian Popescu, despre care unii spun că bate pasul pe loc, nu ştiu la ce meciuri se uită unii, dacă ar fi marcat Budescu la ocazia aia monumentală şi se termina meciul 2-1, Octavian Popescu avea două assist-uri… care a fost plecat cu naţionala de tineret şi s-a antrenat două zile cu prima echipă.

Vrem să promovăm jucători din propria academi, pentru că avem jucători foarte interesanţi, sunt prea puţini jucători interesanţi pe la alte echipe şi nu cred că e cazul să cheltuim sume, pentru că se cer sume imense când e interesul nostru la mijloc.

Vedeţi că au fost aduşi jucători cu mare tam-tam şi nu au confirmat, aşa că mai bine ne uitam în propria curte”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica a anunțat când va juca din nou Florinel Coman

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat când va reveni pe teren Florinel Coman, după accidentarea din luna august. „După meciul cu Craiova, din etapa a 17-a, Coman va fi gata să joace”, a spus Mihai Stoica. Meciul Universitatea Craiova – FCSB este programat pe 28 noiembrie.

Reclamă

Deși a stat mai mult în afara gazonului în ultimul an, Florinel Coman nu s-a remarcat nici atunci când a fost apt de joc. Are doar trei goluri în ultimele două sezoane de Liga 1.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie.

Reclamă 4 / 0/3

Regresul lui Florinel Coman este vizibil și în valoarea lui pe transfermarkt.com. În martie 2020, starul lui FCSB valora nu mai puțin de 6 milioane de euro, dar acum cota lui a scăzut la 4,5 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și