Închide meniul

Mihai Stoica şi-a luat gândul de la titlu: „Am realizat că s-a mai dus un an!” Cine îi va lua locul lui Andrei Vlad în prima echipă, după ce Gigi Becali l-a desfiinţat: „El va apăra!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 23:53

Mihai Stoica şi-a luat gândul de la titlu: „Am realizat că s-a mai dus un an! Cine îi va lua locul lui Andrei Vlad în prima echipă, după ce Gigi Becali l-a desfiinţat: „El va apăra!

Mihai Stoica şi-a luat gândul de la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica nu crede că FCSB mai poate spera la titlu, în condiţiile în care a ajuns la mâna rezultatelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu mai crede în titlu

Păi noi am reuşit să pierdem în play-off, când am făcut excepţia, până acum orice echipă intra prima în play-off câştiga campionatul, noi anul trecut am intrat primii şi nu am luat campionatul. Minuni s-au mai văzut, dar aşa sună la ora asta pentru noi. Sunt şapte puncte după înjumătăţire. Îl vezi pe Petrescu pierzând de două ori şi încurcându-se încă o dată? Nici nu am suferit prea mult, pentru că gata am realizat că s-a mai dus un an„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica: „Andrei Vlad nu va mai apăra, însă e exclus să plece liber de contract”

Mihai Stoica a confirmat faptul că Andrei Vlad nu va mai apăra şi a anunţat că titular va fi tânărul Târnovanu. Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Florin Prunea şi a spus că Vlad avea şanse mari să ajungă la naţionala României.

Dacă ar fi fost singura greşeală din acest sezon… sigur că nu poţi sa scoţi un portar după o greşeală, dar a greşit şi cu FC U. De acum va apăra Târnovanu.

Te doare inimia îl cunosc bine pe Vlad, e un copil modest, care a muncit mult. Dar greşelile astea să văd. Perianu sau Cordea pot greşi de două-trei ori pe meci, la mijloc, dar un portar nu. E sub contract, să fie lăsat liber, nu-mi vine să cred.

Reclamă

E un portar care dacă nu exista episodul, era în vederea selecţionerului. Are 23 de ani neîmpliniţi, portarii se maturizează greu”, a mai spus Mihai Stoica.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad

Gigi Becali l-a făcut praf pe Andrei Vlad, autorul unei gafe incredibile în eșecul cu FC Argeș, scor 0-1. Patronul FCSB a încercat să îl vândă la Universitatea Craiova chiar în timpul meciului de la Pitești.

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Reclamă 4 / 0/3

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și