Închide meniul

Mihai Stoica s-a decis! „El este cel mai talentat jucător alături de care am lucrat, nu concep echipa fără el!”. Cine l-a impresionat profund pe managerul general de la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 8:22

Mihai Stoica s-a decis! „El este cel mai talentat jucător alături de care am lucrat, nu concep echipa fără el!. Cine l-a impresionat profund pe managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pune presiune pe CFR Cluj

Hepta

Octavian Popescu l-a impresionat profund pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a recunoscut că tânărul atacant de bandă este jucătorul cu cele mai bune calități alături de care a lucrat în ultimii 30 de ani, de când se află în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, cel mai talentat jucător alături de care a lucrat Mihai Stoica: „Nu concep echipa fără el!”

Mihai Stoica a vorbit și despre declarația recentă oferită de Edi Iordănescu. Noul selecționer al României a spus că nu este 100% convins de convocarea lui Octavian Popescu la prima reprezentativă.

„Nu mă interesează părerile altora. E problema lui Edi cum face selecția, cum vede jucătorii. Eu am mai spus că Tavi Popescu e cel mai bun fotbalist român la ora actuală.

Nu cel mai bun tânăr fotbalist, ci cel mai bun fotbalist, cel mai talentat cu care am lucrat în cariera mea! Eu nu concep echipa fără Tavi Popescu. Când îl avem în teren, avem ocazii cu toată lumea”, a spus Mihai Stoica, pentru telekomsport.ro.

Octavian Popescu, lăudat la scenă deschisă de Mihai Stoica: „Dacă pleacă la Barcelona, joacă în faţa lui Gavi!”

Octavian Popescu este unul dintre oamenii de bază ai FCSB-ului în actualul sezon. Atacantul de 19 ani a reușit 6 goluri și 3 assist-uri pentru formația roș-albastră, iar Mihai Stoica n-a ezitat să-l laude și în trecut.

Reclamă

„S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic.”, a spus, recent, managerul general al FCSB-ului, pentru sursa citată.

La ora actuală, Octavian Popescu este cotat la 1,9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute de Edi Iordănescu în privinţa preparatorului fizic.

Reclamă 4 / 0/3

N-a lămurit nimic. Nu a vrut să meargă Neubert, nici Pinti. Nu suntem copii. Nu puteam să-l opresc să meargă la echipa naţională, nu am putut opri pe nimeni. Puteam vreodată să mă opun? Putea să vină să spun că plec. Pinti n-a vrut să meargă. Discutăm pur şi simplu degeaba. Dacă Edi nu deschidea subiectul, habar n-aveam de Neubert.

L-am văzut puţin tesionat pe Neubert, dar având COVID am crezut că de-aia, că urma să se instaleze COVID în corpul lui. Probabil că discuţiile erau în toi. Ce m-a deranjat cu adevărat şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, probabil că o să avem o întâlnire. Spune că CFR Cluj a avut deschidere totală, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia în care a fost Mihai Pintilii

Edi Iordănescu l-a dorit şi pe Mihai Pintilii în staff-ul său de la naţională, însă fostul internaţional a preferat să rămână lângă Toni Petrea la FCSB. Aşa cum Edi Iordănescu a spus în exclusivitate la Antena Sport, Mihai Stoica a confirmat faptul că selecţionerul a avut o discuţie cu Gigi Becali în privinţa lui Pintilii.

Cu Pintilii a fost o altă discuţie. Pintilii mi-a spus că îl vrea Edi, s-a generat discuţia în studio. Am spus clar că nu-mi convine să plece. Când s-a terminat discuţia, seara, am primit un mesaj de la Edi dacă putem să discutăm a doua zi. N-am discutat a doua zi, nici a treia. L-a sunat pe Gigi şi i-a spus ‘patroane, te deranjează dacă-l iau pe Pintilii?’. Mie Pintilii îmi spusese cu o zi înainte că nu merge. Gigi a zis ‘da, normal că mă deranjează’.

Asta e, cuvânt cu cuvânt, ce s-a întâmplat. Luni era discuţia la Federaţia, n-a mai fost nicio discuţie. Că unii nu recunosc adevărul, eu spun. Ăsta e adevărul. Pe mine asta m-a deranjat foarte tare, bineînţeles„, a mai spus Mihai Stoica.

Octavian Popescu, urmărit de Bayern Munchen

„Perla” de la FCSB Octavian Popescu ar fi intrat în atenția lui Bayern Munchen. Gigi Becali ar putea să obțină zecile de milioane de euro mult visate.

Dorinel Munteanu, fost internațional cu o experiență uriașă în Germania, e de părere că Octavian Popescu se poate impune la Bayern Munchen și este un jucător pe placul bavarezilor.

Reclamă

„E un jucător care știe bine cu mingea la picior, tehnic, cum se cere la Bayern acum. Nu știu dacă va fi luat la prima echipă din primul moment, dar e un jucător tânăr, are calitate. Bayern ar putea să-l integreze”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și