Închide meniul

OFICIAL | Mircea Rednic a semnat cu Dinamo! „Puriul” îşi începe cel de-al cincilea mandat pe banca grupării din Ştefan cel Mare. „Bine ai revenit acasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2021, 13:32 / Actualizat: 1 octombrie 2021, 15:14

OFICIAL | Mircea Rednic a semnat cu Dinamo! „Puriul îşi începe cel de-al cincilea mandat pe banca grupării din Ştefan cel Mare. „Bine ai revenit acasă!

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo

Facebook FC Dinamo Bucureşti

  • Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo
  • „Puriul” revine la echipa din Ştefan cel Mare

„Puriul” a condus deja primul antrenament şi ar fi trebuit să parafeze înţelegerea încă de joi. Nu s-a mai prezentat la birou pentru a-şi pune semnătura, de vină fiind anumite probleme din contract. În cele din urmă, acestea s-au rezolvat şi Rednic este, în acte, antrenorul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo

Rednic a ajuns azi, la ora 11:00, la sediul clubului Dinamo. Acolo şi-a făcut apariţia şi Sorin Colceag, cel care a preluat interimatul după plecarea lui Dario Bonetti în Italia. Rednic a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Are ca obiectiv salvarea de la retrogradare!

Mircea Rednic a semnat în această dimineață, la sediul clubului, un contract valabil până la finalul acestei ediții de campionat, cu drept de prelungire pentru încă un sezon competițional„, a declarat Iuliu Mureșan pentru FC Dinamo Bucureşti.

Reclamă

Mircea Rednic a fost şi în urmă cu două zile la o discuție cu cei din conducerea clubului. „Puriul” a anunțat atunci că urmează să semneze contractul.

Reclamă

În principiu, am căzut de acord. Ştiam la ce mă înham, nu mi-e frică. E Dinamo şi e normal că în momentele grele să răsăpund prezent. M-a convins cu situaţia care este acum. Iar o daţi cu a 5-a oară, nu am plecat din cauza mea.

M-au chemat tot în situaţii dificile, am reuşit să formeze cât de cât o echipă şi după aceea s-a renunţat la serviciile mele. După ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Mi se pare normal să am mână liberă. Eu sunt principalul responsabil de acum încolo„, a declarat Mircea Rednic după primele discuţii cu Nicolae Badea.

Dinamo trece prin unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului. Are 7 înfrângeri la rând în Liga 1 şi ocupă penultimul loc, cu 6 puncte după 10 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic va debuta pe banca alb-roşiilor în meciul Dinamo – UTA, din etapa a 11-a. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 16:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Liga 1 • 16 mart., 18:39
„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo