Închide meniul

Paul Anton, final de telenovelă! Mijlocașul și-a reziliat contractul cu Dinamo. Suma uriașă la care a renunțat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 22:27

Paul Anton, final de telenovelă! Mijlocașul și-a reziliat contractul cu Dinamo. Suma uriașă la care a renunțat

Paul Anton a plecat de la Dinamo

Hepta

Paul Anton s-a despărțit oficial de Dinamo, scrie gsp.ro. Potrivit sursei citate, jucătorul a renunțat la suma de 38.000 de euro ca să devină liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton și-a reziliat contractul cu Dinamo

Suma de 38.000 de euro reprezintă cele două salarii restante ale lui Anton după intrarea clubului în insolvență. Restul datoriilor pe care le are de recuperat rămân la masa credală.

Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, potrivit sursei citate.

Anton a cerut de mai mult timp să plece de la Dinamo, dar o comisie FRF i-a respins cererea. Jucătorul a fost nevoit să renunțe la cei 38.000 de euro ca să poată deveni liber de contract.

Paul Anton a apărut într-un singur meci în acest sezon pentru Dinamo, chiar în prima etapă, când a jucat 65 de minute în victoria cu 3-2 în fața lui FC Voluntari. În meciul cu FC U Craiova din etapa a doua a fost rezervă neutilizată, iar pentru restul duelurillor nic măcar nu a făcut parte din lot.

Reclamă

Paul Anton s-a dezlănțuit la antrenamentul lui Dinamo

Paul Anton se afla la antrenament când a aflat despre decizia comisiei FRF, motiv pentru care a făcut un scandal monstru. Potrivit fanatik.ro, Paul Anton a început să țipe și să lovească puternic, cu picioarele, în gardurile de pe marginea terenului.

Asta e România, o țară de rahat! Numai corupție, numai corupție! M-am săturat!”, ar fi „tunat” mjlocașul de 30 de ani în momentul respectiv, potrivit sursei citate.

30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și