Închide meniul

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională. „După mine, ar fi cel mai bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 0:11

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională. „După mine, ar fi cel mai bun!

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

Hepta

Latifundiarul din Pipera l-ar numi la națională chiar și pe rivalul Dan Petrescu, dar favoritul său este Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe cine vrea Gigi Becali selecționer la echipa națională

„Nu mă interesează. După mine, cel mai normal ar fi Gică Hagi. După mine! Eu l-aș pune pe Hagi. Sau poate și Dan Petrescu. Dar cel mai bun ar fi Hagi.

Îi cunoaște pe toți jucătorii. Gică face din rahat bici. Cum vine el la echipă joacă echipa, cum pleacă, ia bătăi. Dacă vine la echipa națională, Farul numai bătăi primește”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

România va rămâne oficial fără selecționer la finalul lunii noiembrie, când contractul lui Mirel Rădoi va expira. Finul lui Gigi Becali și-a anunțat încă din luna octombrie plecarea de pe banca României, cu surle și trâmbițe.

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

Reclamă

20 de meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 8 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Gică Hagi: „Personal, cred că poți să planifici succesul!”

„Regele” crede că doar printr-un proiect bine pus la punct mai putem obține rezultatele de altă dată. Gigă Hagi a fost unul dintre cele mai vehiculate nume care ar putea să preia banca echipei naționale, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea.

„Oricine își dorește ca România să se califice. Nimeni nu garantează 100% o calificare. Vedem că în ultima perioadă, la Mondiale, de 20 de ani, tot ni se promite. Eu, personal, cred că poți să planifici acest succes creând o generație foarte puternică, una care să aibă rezultate și continuitate.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să construiești o generație. Să promiți e cel mai ușor. Venim cu scuze și alibiuri. Un proiect pentru mine trebuie să fie câștigător.

Nu vreau să discut despre asta (n.r. – să vină la echipa națională). Eu doar am intrat ca un simplu suporter al echipei naționale. Nu mă schimb, sunt același, sunt încrezător, cred că există jucători interesanți cu care se poate construi o generație foarte puternică„, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

România a ratat prezența la CM 2022 din Qatar, după ce a terminat pe locul 3 în grupa J din preliminarii, unde s-a duelat cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda și Liechtenstein.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și