Închide meniul

Pedepse incredibile pentru jucătorii care suflă nasul pe teren, în România!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 5:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Pedepse incredibile pentru jucătorii care suflă nasul pe teren, în România!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB va putea începe în curând antrenamentele colective

De săptămâna viitoare, jucătorii din Liga 1 pot începe antrenamentele colective, după ce vor face încă o dată testele de COVID-19. Măsurile rămân în continuare foarte stricte, iar cantonamentul este obligatoriu, în cazul în care nu se va primi o derogare din partea Guvernului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Faza sesiunilor de antrenament se va face ca și până acum în regim de cantonament închis. Urmează ca LPF să poarte discuții cu Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății pentru o eventuală derogare privind regimul de cantonament în faza sesiunilor de antrenament colectiv.

La momentul reluării competiției, cantonamentul jucătorilor și persoanelor implicate în procesul de pregătire fizică a acestora nu mai este obligatoriu", se arată în documentul emis de Liga Profesionistă de Fotbal. 

Ce spun protocoalele despre organizarea partidelor

În Liga 1 nu s-a descoperit până acum niciun caz de COVID-19, aşa că sunt toate şansele ca meciurile să se reia în weekendul 13-14 iunie. Protocolul emis de FRF în privinţa desfăşurării partidelor este asemănător cu cel din Bundesliga. 

Astfel, stadioanele vor fi împărţite în trei zone:

Reclamă

Triaj, la intrarea pe stadion 

"Persoanele implicate în organizarea meciului la stadion (inclusiv presa) vor trece prin filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde pe stadion. Sunt exceptate delegațiile celor două echipe (jucători, staff tehnic), iar arbitrilor delegați li se va măsura doar temperatura.

Toate persoanele implicate în organizarea meciurilor vor purta măști și își vor dezinfecta cât mai frecvent mâinile. Triajul se aplică zonelor 1 și 2, iar persoanele din zona 3 (exteriorul stadionului) vor respecta recomandările generale de prevenție (distanțare socială, igiena mâinilor, igiena respiratorie", se arată în protocolul emis de Federaţia Română de Fotbal. 

Reguli stricte pentru jucători

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și