Închide meniul

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Primele reacții din partea rapidiștilor, după umilința de la Timișoara: „Asta a fost istoria meciului!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 23:21

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Primele reacții din partea rapidiștilor, după umilința de la Timișoara: „Asta a fost istoria meciului!

Rapid a fost eliminată rușinos din Cupa României

Hepta

„Sper să nu se mai repete așa ceva. Suntem supărați, deși nu era un obiectiv principal.Era o oportunitate să jucăm în cupele europene„, a spus Luca Florică, după înfrângerea umilitoare cu Poli Timișoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Adrian Matei: „Așa s-a scris istoria meciului”

Nici Adrian Matei, cel care este trimis la interviurile de la finalul meciurilor pentru că are licența PRO și are voie să acorde interviuri, a spus că se va face o analiză pentru a se vedea unde s-a greșit.

Aș putea spune că am făcut un meci mai puțin bun, unde am avut o posesie pasivă. Nu am reușit să ne creem prea multe ocazii de gol. Cei de la Poli au reușit să ne surprindă prin cele două contraatacuri și asta a fost istoria meciului. O să tragem concluziile mâine dimineață.

Speră să refacem moralul până luni, încercăm să jucăm cât mai mult fotbal și la finalul meciului să tragem linie. Cupa României e o șansă de a te face cunoscut, de a ajunge cât mai sus, de a juca în cupele europene. Reproșurile nu își au rostul„, a spus antrenorul principal din acte, Adrian Matei.

Meciurile din „optimile” Cupei României și echipele calificate în sferturi

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
FC Argeş – Dinamo 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid 2-0
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău 3-0

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și