Închide meniul

Mesajul lui Adrian Mititelu Junior, după ce Adrian Mutu a decis să plece de la FC U Craiova 1948

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 13:21

Reclamă
Mesajul lui Adrian Mititelu Junior, după ce Adrian Mutu a decis să plece de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Junior, alături de Adrian Mutu

Facebook

Adrian Mititelu Junior a spus că, în momentul de faţă, nu poate face niciun comentariu, însă a a dat asigurări că se va emite un comunicat de presă în perioada imediată următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu pot face deocamdatră niciun comentariu. Vom da un comunicat de presă în orele următoare”, a spus Adrian Mititelu Junior pentru playsport.ro.

Adrian Mutu, OUT de la FC U Craiova 1948

Adrian Mutu pleacă de la FC U Craiova 1948, după ce echipa sa a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Cu Mutu pe bancă, FC U Craiova 1948 a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Chiar dacă avea o clauză de 300.000 de euro dacă ar fi fost dat afară de familia Mititelu, Mutu nu este interesat să o activeze, decizia despărţirii fiind de comun acord, susţine prosport.ro.

Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitiduinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva. Dar nu-mi dau demisia”, a declarat Adi Mutu la finalul jocului din Bănie.

Marius Şumudică ar putea veni la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică ar fi principalul favorit să preia FC U Craiova 1948, după plecarea lui Mutu. De altfel, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj anunţa că abia aşteaptă să revină în antrenorat.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt liniștit, însă îmi lipsesc antrenamentele, îmi lipsesc jocurile, dar asta este, în viața oricărui antrenor apar astfel de perioade. Aștept să iau această decizie și sper ca în cel mult o lună să semnez un nou contract.

Nu se pune problema să merg la Rapid, însă știți foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. Este viața mea, acolo m-am simțit cel mai bine, am făcut performanță ca jucător, însă în momentul de față nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care i-a promovat”, a spus, recent, Marius Șumudică, ultima oară la CFR Cluj.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:30

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și