Închide meniul

Primele promise la Rapid pentru o victorie cu FCSB! Câți bani vor încasa giuleștenii dacă câștigă derby-ul cu marea rivală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 19:51

Primele promise la Rapid pentru o victorie cu FCSB! Câți bani vor încasa giuleștenii dacă câștigă derby-ul cu marea rivală

Prime speciale la Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

20.000 de euro ar urma să împartă jucătorii lui Rapid dacă o înving pe FCSB, scrie Pro Sport. Asta înseamnă că fiecare om din echipa lui Mihai Iosif va primi aproximativ 1000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele promise la Rapid pentru o victorie cu FCSB

Potrivit aceleiași surse, Angelescu a împărțit prime și la precedentul meci al giuleștenilor din Liga 1, victoria cu FC Argeș, scor 1-0, la Pitești. Atunci, rapidiștii au primit o sumă totală de 10.000 de euro.

Fiecare jucător al Rapidului are prime stabilite prin contract, atât pentru performanțele echipei, câț și cele individuale. Banii puși în joc de Victor Angelescu înaintea meciurilor importante au rolul de a-i motiva suplimentar pe fotbaliștii lui Iosif.

Cu zece puncte, Rapid este pe locul doi după patru etape, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, FCSB este pe poziția a patra, cu 8 puncte.

Victor Angelescu: „Jucătorii au primă specială pentru partida cu FCSB”

Patronul lui Rapid a recunoscut înaintea meciului că își va motiva jucătorii cu prime speciale. În plus, acesta s-a pronunțat în războiul dintre CSA și FCSB.

Reclamă

„Jucătorii au primă specială pentru partida cu FCSB. Nu pot să spun cât. Din punctul meu de vedere este derby. E normal să fie. Aşa cum a spus şi căpitanul nostru (n.r. – Cristian Săpunaru), eu nu ştiu ca Steaua să fi retrogradat din Liga I. Pentru mine FCSB e Steaua şi e un derby de mare tradiţie cu cei de acolo. Asta chiar dacă ei trebuie să folosească alt nume. Acolo unde sunt suporterii, din punctul meu de vedere este şi echipa.

Ştiu că şi ei vor avea suporteri la meci. E un derby important, noi nu vrem să supărăm pe nimeni. Îi respectăm şi cine e mai bun la ora meciului să câştige. Sunt trei puncte, la fel ca şi cu FC Argeş, dar este un derby”, a declarat Angelescu, la o conferință de presă.

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Rapid – FCSB, derby-ul etapei în Liga 1
  • Prime speciale pentru giuleșteni

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și