Închide meniul

Probleme uriașe pentru fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 9:32

Probleme uriașe pentru fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară

Probleme uriașe pentru fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară

Jucătorii FCSB-ului / Hepta

Probleme uriașe pentru Radu Boboc, fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Boboc s-a despărțit de FCSB în această iarnă, după ce nu a reușit să-l convingă pe Gigi Becali.

Probleme uriașe pentru fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară

Bifând deja două formații din Liga 1 în acest sezon competițional, Radu Boboc are probleme mari. Dacă Farul nu vrea să-l readucă la Constanța, atunci fotbalistul are șanse mari să stea pe bară până la vară.

Expertul TV Basarab Panduru a comentat situația lui Boboc, sugerând că Gică Hagi ar avea motive întemeiate pentru care nu vrea să-l reprimească pe fundaș.

„Boboc e singurul, probabil, care nu e reprimit (n.r. dintre fotbaliştii plecaţi de la FCSB în această iarnă). Nu? Aici te gândeşti clar şi te întrebi cum a plecat şi de ce a plecat.

Reclamă

Că deja era o problemă, nu? Nu mai jucase. Şi dacă nu te mai primeşte (n.r. Hagi)… şi el primeşte pe oricine, pe toată lumea înapoi, pe toată lumea, nici nu contează ce joci, cum joci, te ia înapoi.

Şi uite că pe el nu. E o problemă acolo”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB: „Sunt în discuții cu câteva echipe!”

Radu Boboc, prima reacție după despărțirea de FCSB!

Reclamă 4 / 0/3

Radu Boboc a rezistat doar cinci luni la FCSB. Acesta a avut doar cinci apariții în tricoul formației bucureștene.

Tânărul fotbalist susține că încă nu s-a decis unde va evolua după despărțirea de FCSB. Însă, a dezvăluit că se află în discuții cu Farul Constanța și o echipă din străinătate.

„Este adevărat, am reziliat contractul cu FCSB, dar nu vreau să vorbesc despre ce a fost. În acest moment aștept, sunt în discuții cu câteva echipe, însă nimic concret.

Pentru a nu sta pe bară până la vară, am două posibilități: revenirea la Farul sau transferul la o echipă dintr-un campionat care începe acum, pe sistemul primăvară-iarnă, iar pentru mine, asta e singura opțiune”, a declarat Radu Boboc, pentru playsport.ro.

Gică Hagi nu îl mai vrea pe Radu Boboc la Farul Constanța

Deși Radu Boboc spune că ar putea să revină la Farul Constanța, Gică Hagi a lăsat de înțeles că nu ar mai avea nevoie de jucători pe postul său.

„Nu vorbesc de jucători sau de cine va veni. Avem deja semnați pe postul acela, avem un jucător care deja a semnat (n.r. Roland Baravykas). Și Boli poate juca pe acel post”, a spus Gică Hagi.

„Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii de euro nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an.

Reclamă

Nu ai ce să-i spui lui Dică, mi-a spus şi MM că el e tobă de fotbal. Dar ce să-i spui lui Dulca sau lui Boboc? Nu ştiu să facă nimic! Dacă ar ști, ar costa 70 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, recent, despre Marco Dulca și Radu Boboc, pentru primasport.ro.

Recomandări
  • Probleme uriașe pentru fotbalistul dat afară de FCSB! Riscă să stea pe bară până la vară

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și