Închide meniul

Propunere inedită pentru Gigi Becali. „Cu Gică Hagi antrenor, FCSB s-ar opri doar în grupele Ligii Campionilor!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2022, 23:07

Reclamă
Propunere inedită pentru Gigi Becali. „Cu Gică Hagi antrenor, FCSB s-ar opri doar în grupele Ligii Campionilor!

Gică Hagi a dezvăluit care sunt marile sale dorinţe

AS.ro

Gică Hagi a mai fost antrenor la FCSB în perioada iulie – septembrie 2007. „Regele” a stat doar 11 meciuri pe banca echipei lui Gigi Becali. Duckadam crede că acum ar fi momentul perfect ca Hagi să revină la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, propus antrenor la FCSB

„Deci, în ultimii ani, se știe care e problema FCSB-ului. Nu cred că un antrenor… A fost acum cu Edi Iordănescu când s-a încercat și s-a văzut că nu se poate. Și atunci nu cred că ăsta e un impediment. Toni Petrea e pus acolo să antreneze, se vede că jucătorii sunt antrenați, nu ai ce să îi reproșezi omului. Restul, tactic, tehnic… asta e cu totul altă problemă.

Hagi a mai fost la Steaua (n.r. la FCSB). Eu zic ca profil de antrenor. Nu cred că ar face foarte multe schimbări. Eu sunt convins că dacă s-ar întâmpla acest lucru, FCSB ar câștiga la pas campionatul și nu s-ar opri decât în grupele Europa League sau Champions League, pentru că ceea ce se vede la echipele lui Hagi e un joc de echipă. Știe să exploateze tot dintr-un jucător. Eh, a mai dat și el greș, dar uitați-vă la Adrian Petre. Cum arată acum și cum a arătat la FCSB”, a spus Helmut Duckadam, potrivit prosport.ro.

În acest sezon, FCSB a avut până acum trei antrenori: Dinu Todoran, Edi Iordănescu și, în prezent, Toni Petrea.

Gică Hagi a revenit în antrenorat în stagiunea actuală, pe banca Farului, după ce a stat departe de fotbal timp de aproape doi ani. „Regele” a purtat discuții și pentru preluarea echipei naționale, dar a refuzat propunerea de la FRF.

Reclamă

Gigi Becali a încălcat promisiunea pe care i-o făcuse lui Toni Petrea

Gigi Becali nu a mai rezistat și a intervenit la echipă, în momentul în care FCSB era condusă cu 2-0 de Chindia Târgoviște în ultimul meci jucat în Liga 1. Patronul roș-albaștrilor a încheiat pactul pe care îl avea cu Toni Petrea.

Chiar dacă a spus că nu va mai cere nicio schimbare în prima repriză a meciurilor, finanțatorul vicecampioanei a răbufnit și a cerut ca Ovidiu Popescu să fie înlocuit.

Tehnicianul care tocmai a revenit pe bancă după ce a fost infectat cu Covid-19 i-a făcut pe plac patronului și l-a înlocuit pe fundașul dreapta cu „perla” Ianis Stoica. L-a umilit astfel pe jucătorul de 27 de ani, care a fost schimbat cu cinci minute înainte de pauză

Reclamă 4 / 0/3

Au mai fost făcute multe schimbări și în startul reprizei secunde. Nu au mai revenit de la cabine doi jucători. Risto Radunovic a fost înlocuit de Sorin Șerban, Vali Gheorghe a intrat în locul lui Andrei Cordea. Și Claudiu Keșeru se echipa și se pregătea să intre pe teren. În minutul 49, veteranul l-a înlocuit pe Dumiter.

În cele din urmă, FCSB a învins-o pe Chindia cu 3-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și