Închide meniul

Rapid – Dinamo. Un jucător de bază al “giuleștenilor” i-a “spionat” pe “câini” la meciul amical disputat marți. Ce a spus despre derby + Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 17:26

Rapid – Dinamo. Un jucător de bază al “giuleștenilor” i-a “spionat” pe “câini” la meciul amical disputat marți. Ce a spus despre derby + Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Rapid - Dinamo, derby-ul etapei în play-out

Hepta

Rapid și Dinamo se pregătesc pentru duelul “de foc” din weekend, de pe Arena Națională. Confruntarea va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo, derby “de foc” pe Arena Națională! Peste 15.000 de suporteri sunt așteptați în tribune

Chiar dacă nu se mai luptă pentru locurile fruntașe, ca în trecut, cele două rivale bucureștene sunt pregătite să dea dotul pe teren pentru a obținte victoria, în fața fanilor.

Potrivit digisport.ro, peste 15.000 de spectatori sunt așteptați să ia cu asalt tribunele Arenei Naționale la confruntarea de sâmbătă, din runda cu numărul 27 a Ligii 1. 

Gazdele de la Rapid vor primi 15.000 de bilete, în timp ce dinamoviștilor le vor fi oferite 2.000 de bilete. Interesant este că, dacă giuleștenii nu vor vinde toate biletele puse la dispoziție, suporterii oaspeți vor putea intra în posesia lor, dacă vor solicita acest lucru.

Citește și:

Rapid – Dinamo. Horațiu Moldovan i-a “spionat” pe “câini” la meciul amical cu Viitorul Cluj

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan (24 de ani), a urmărit live meciul amical disputat astăzi de Dinamo cu Viitorul Cluj, la Buftea, încheiat la egalitate, scor 1-1. Goalkeeper-ul a profitat de faptul că echipa lui se antrenează tot la Buftea și a rămas să vadă meciul viitoarei adversare.

Reclamă

Moldovan, omul atât de îndrăgit de suporterii Rapidului, a vorbit despre derby-ul de sâmbătă seară. Moldovan a spus că formația lui Mihai Iosif are nevoie disperată de victorie și încă mai crede în calificarea în play-off, deși echipa sa are șanse extrem de mici să mai prindă primele 6 locuri.

„Nu e spionaj, dar avem și noi antrenament tot aici. Am și mulți prieteni la Cluj, am venit să-i văd. Va fi o partidă dificilă cu Dinamo, e un derby, știm cu toții că o să fie mulți suporteri. Avem neapărată nevoie de victorie.

Deocamdată suntem în obiectiv, salvarea de la retrogradare. Suntem pe locul 8, credem în play-off până la final. Sperăm să iasă jocurile de culise la final, să ajungem în play-off.”, a spus Horațiu Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Dinamo. Horațiu Moldovan speră ca Mihai Iosif să continue pe banca „giuleștenilor”

Jucător de bază la Rapid, Moldovan a vorbit și despre zvonurile conform cărora Mihai Iosif ar putea fi înlocuit de pe banca tehnică. Despre subiectul delicat din curtea giuleștenilor a vorbit inclusiv președintele clubului, Victor Angelescu.

“Cred că va fi în continuare staff-ul care a fost de la începutul sezonului și din Liga 2. Nu știu nimic. Eu sper să rămână staff-ul care a fost până acum, vedem ce decide conducerea.”, a mai comentat Horațiu Moldovan.

Înaintea meciului de pe Arena Națională, Rapid se află pe locul 8, la 6 puncte sub zona play-off-ului. Giuleștenii sunt obligați să câștige derby-ul cu Dinamo pentru a mai păstra șanse matematice la clasarea în primele 6 locuri.

De cealalată parte, situația este mult mai tragică. Dinamo traversează o perioadă teribilă și ocupă penultimul loc. Formația lui Flavius Stoican are nevoie disperată de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

Așadar, meciul de sâmbătă va dispune de toate “ingredientele” care să-l transforme într-un adevărat derby, atât pe teren, cât și în tribune.

Victor Angelescu, prima reacție despre negocierile cu Adrian Mutu

Victor Angelescu a oferit prima reacție despre posibilile negocieri cu Adrian Mutu. Patronul Rapidului nu ia în calcul să îl înlocuiască pe Mihai Iosif.

”Mai avem trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem punctele. Am mai spus că vom trage linie abia după 30 de etape. Nu există să schimbăm antrenorul. Nici nu am discutat cu altcineva. Doar să nu avem parte, Doamne ferește!, de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni, cu care, dacă obținem numai vreo două puncte, e clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim! Vom vedea din mers.

Reclamă

Vrem să rămânem acolo, pe locurile 7-8. Eu sper să obținem măcar șase puncte în ultimele trei etape. Play-off-ul l-am tăiat de pe listă. Mai vorbim numai de calcule matematice, bune pentru presă. Important e ca, la înjumătățire, să rămânem cu un număr rezonabil de puncte pentru a nu avea emoții în play-out”, a declarat Victor Angelescu, citat de playsport.ro.

Ghinion teribil pentru Dinamo!

Flavius Stoican a fost lovit de ghinion în timpul amicalului cu Viitorul Cluj, echipă din Liga 3. Ricardo Grigore (22 ani) s-a accidentat cu doar câteva zile înainte de derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională.

Fundașul a suferit o entorsă la gleznă și a ieșit de pe terenul de la Buftea șchiopătând.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Ricardo Grigore a evoluat în 19 partide pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie un gol. În multe dintre acestea, tânărul fotbalist a fost titular.

Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo

Rapid – Dinamo se joacă sâmbătă, 26 februarie, pe Arena Națională. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea meciului, Flavius Stoican i-a avertizat pe rivalii giuleșteni.

„Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește. Eu sper să fie un spectacol. Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune. Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, după amicalul Dinamo – Viitorul Cluj 1-1.

Recomandări
  • Rapid – Dinamo se va juca sâmbătă, de la ora 20:30
  • Horațiu Moldovan a vorbit despre derby și despre viitorul lui Mihai Iosif

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și