Închide meniul

Se anunță noapte albă la Filiași, după calificarea în sferturile Cupei României! Cum vor sărbători performanța istorică. „Trecem de la bere la vin!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2021, 19:08

Se anunță noapte albă la Filiași, după calificarea în sferturile Cupei României! Cum vor sărbători performanța istorică. „Trecem de la bere la vin!

Nebunie la Filiași după calificarea în sferturile Cupei României

Hepta

  • Cum vor sărbători cei de la Filiași calificarea în sferturile Cupei României
  • Performanță istorică pentru echipa din Liga 3

Mario Găman a dezvăluit că își va scoate fotbaliștii la restaurant și, de această dată, cei de la Filiași vor da berea pentru vin sau șampanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum vor sărbători cei de la Filiași calificarea în sferturile Cupei României

„Este o competiție rezervată surprizelor. N-am cuvinte, sunt fericit. Acești băieți minunați merită toate aplauzele din lume. A fost un meci cu o echipă neînvinsă în Liga 2. Din fericire pentru noi, am reușit să egalăm în ultimul minut și la loviturile de departajare să fim mai inspirați. Șansa de multe ori ține cu cei puternici și cu echipa frumoasă în acest moment.

Înseamnă ceva unic. Nu știu când vom mai ajunge. Este o fericire de nedescris. De la oamenii din conducere, de la Primărie, de la suporteri. Îmi pare rău că n-au fost alături de noi din cauza restricțiilor, dar mă bucur că au fost în număr foarte mare în spatele tribunei și în spatele porții.

Reclamă

O să mergem la un restaurant. Trecem de la bere la vin sau șampanie. Acești băieți merită în această seară să petreacă pentru că e ceva unic”, a spus Mario Găman, la finalul meciului ACSO Filiași – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.), potrivit digisport.ro.

ACSO Filiași, în sferturile Cupei României

În meciul de la Filiași, Hermannstadt a deschis scorul încă din minutul 3, prin Sîntean, jucător care a mers alături de România U23 la Jocurile Olimpice. Gazdele au egalat însă chiar înainte de pauză, prin Rogoveanu, care a înscris superb din lovitură liberă.

Reclamă

Nu s-a mai marcat în repriza a doua, iar meciul a intrat în prelungiri. Călin Popescu i-a readus pe sibieni în avantaj în minutul 107, dar Hermannstadt nu a putut să țină de rezultat. Filiași a marcat cu două minute înainte de final, prin Crețu, și a împins meciul la penalty-uri.

La loviturile de departajare, Filiași s-a impus cu 4-3 și a bifat o calificare istorică în sferturile Cupei României. Este a doua rundă la rând când CSO Filiași elimină o echipă dintr-un eșalon superior. În „16-imi”, echipa care joacă în Liga 3 a învins-o pe UTA, scor 1-0, formație din Liga 1.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Poli Iaşi – Chindia Târgovişte
FC Argeş – Dinamo
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
FC U Craiova 1948 – Sepsi
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Rapid şi Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
Handbal • 2 apr., 14:41
CSM Bucureşti – Rapid şi Gloria Bistriţa – Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României
Liga 1 • 8 dec., 17:12
Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României! Anunţul făcut de conducerea giuleştenilor
Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României
Cupa României • 7 dec., 23:03
Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. Care sunt echipele calificate
Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!
Cupa României • 2 nov., 19:59
Prima reacţie a lui Valentin Dumitrache, după ce a marcat un eurogol şi a eliminat-o pe Farul din Cupa României!
Clujul "fierbe"! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României
Cupa României • 2 nov., 18:49
FOTO
Clujul „fierbe”! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României