Închide meniul

Sepsi, în UEFA Conference League | „E ca un titlu pentru noi!” Jucătorii de la Sepsi, uluiţi de ce au reuşit: „Niciodată nu ne-am gândit la asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 22:54

Sepsi, în UEFA Conference League | „E ca un titlu pentru noi! Jucătorii de la Sepsi, uluiţi de ce au reuşit: „Niciodată nu ne-am gândit la asta!

Hepta

Roland Niczuly, ]n culmea fericirii

Sepsi, în UEFA Conference League – este performanţa finalului de sezon în fotbalul românesc. Sepsi va juca pentru prima dată în cupele europene. Jucătorii lui Leo Grozavu au scris istorie şi s-au calificat în tururile preliminarii din Conference League. Jucătorii au fost în culmea fericirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne bucurăm că am reuşit să îi îndeplinim visul acesta. Această performanţă pentru noi este echivalentul unui titlu. Am avut ţeluri mari, dar obiectivul nostru a fost califcarea în play-off. Niciun moment nu ne-am gândit că puteam face această performanţă. Viitorul a fost o echipă foarte agresivă a doua repriză, a venit peste noi. Momentan vrem să ne bucurăm de acest pas şi vom vedea ce va fi„, a spus Roland Niczuly la Digisport.

Sepsi, în UEFA Conference League! Covăsnenii au scris istorie

Şi Gabriel Vaşvari, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Leo Grozavu, s-a arătat extrem de fericit.

E un sentiment foarte plăcut, ne bucurăm că am reuşit să învingem în seara asta şi să participă în Conference League. Cred că am făcut un sezon bun şi meritam asta. A fost presiune pe noi, pentru că cei care aveau de pierdut eram noi. Mă bucur că am reuşit să ieşim noi învingători. Nu cred că e normal acest joc. Munceşti un an întreg, noi am stat mereu pe loc de play-off şi puteai să pierzi într-un meci cu o echipă de pe locul 9. Am aflat ieri că va continua, nu am auzit de la dânsul din gură. Am auzit din presă, dar mă bucur că va fi continuitate„, a spus şi Vaşvari.

Covăsnenii au câştigat finala cu Viitorul din barajul pentru UEFA Conference League. Adnan Aganovic a marcat golul victoriei, în minutul 42. Sepsi va juca în preliminariile UEFA Conference League, de unde poate câştiga milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și