Închide meniul

„Şi-a dat seama că trebuie să îl ierte!” Conducerea CFR-ului, noi detalii despre scandalul monstru provocat de Alexandru Chipciu: „Nu a primit nicio amendă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 14:51

„Şi-a dat seama că trebuie să îl ierte! Conducerea CFR-ului, noi detalii despre scandalul monstru provocat de Alexandru Chipciu: „Nu a primit nicio amendă

Alexandru Chipciu, jucătorul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Iniţial, Marius Şumudică a spus că Alexandru Chipciu nu mai are viitor la echipa sa şi a anunţat că nu se va baza pe el. Ulterior, după ce Alexandru Chipciu şi-a cerut scuze în faţa lui Şumudică, acesta a fost reprimit în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ştefan Gadola a anunţat că jucătorul campioanei nici măcar nu a fost amendat.

Personal, eu nu am intrat niciodată în aceste probleme. Conducerea l-a lăsat pe Şumudică, el este antrenor, el a văzut ce a făcut Chipciu. Chiar Șumudică și-a dat seama că e bine să îl ierte și să îl introducă în echipă. Nu a primit nicio amendă. A greșit, se mai întâmplă”, a spus Gadola la Pro X.

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich, după ce tânărul portar l-a lovit cu mingea în faţă. Chipciu a spus că este prea nervos şi a părăsit antrenamentul, gest cu care l-a înfuriat pe Marius Şumudică.

Antrenorul a anunţat că acesta nu va mai face parte din lotul lui CFR Cluj. Incidentul a avut loc înaintea meciului cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Champions League.

Reclamă

„El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și