Închide meniul

Şi-au bătut joc de Adam Nemec! Dinamo nu i-a dat niciun ban în ultimele 6 luni. „Am un avocat care se ocupă de toată situaţia asta”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 15:32

Şi-au bătut joc de Adam Nemec! Dinamo nu i-a dat niciun ban în ultimele 6 luni. „Am un avocat care se ocupă de toată situaţia asta

Şi-au bătut joc de Adam Nemec!

Hepta

„Practic sunt 6 luni! Practic din ianuarie nu am primit nimic de la Dinamo. Am un avocat care se ocupă de toată situaţia asta, măcar încerc să recuperez nişte bani, nu ştiu dacă este posibil sau nu, dar măcar voi încerca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Nemec, neplătit de Dinamo, în 2021

Nu am mai păstrat legătura cu nimeni, aşa că, chiar nu ştiu dacă au fost plătiţi sau dacă sunt trataţi mai bine acum, chiar nu ştiu. Am pierdut orice legatură”, a spus Nemec.

Dinamo este clubul la care Adam Nemec a jucat cele mai multe meciuri. A adunat 98 de prezenţe, în care a marcat 25 de goluri şi a oferit 9 pase de gol. Slovacul s-a despărţit de clubul din „Ştefan cel Mare” pe 13 iulie şi a semnat liber de contract cu Voluntari.

Adam Nemec a refuzat FCSB

Adam Nemec a dezvăluit în presa din Slovacia că a refuzat-o pe FCSB din cauza lui Gigi Becali şi a traficului din Bucureşti. „Voluntari a fost prima opțiune pentru mine, din mai multe motive. Președintele de acolo a fost la Dinamo înainte, deci ne cunoșteam. Am vorbit cu el, i-am spus că sunt liber și mi-a făcut imediat o ofertă. În același timp, am vrut să rămân în București. Nu am vrut să ne mutăm și este minunat că mi-am găsit echipă aici. Am 5-6 kilometri de la acasă la baza de antrenament, adică vreo 10 minute de mers cu mașina.

Am semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, ceea ce este excelent la vârsta mea. Sunt fericit că s-a terminat așa, pentru că îmi doream să mai joc. Condițiile din România sunt chiar decente. Am fost sunat și de FCSB. E un patron mai special acolo și, pe lângă asta, aș fi făcut o oră și jumătate până la antrenament, trebuie să străbat tot orașul”, a spus Adam Nemec în presa din Slovacia.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și