Închide meniul
EXCLUSIV

Ultraşii au intervenit după ce Gigi Becali a revenit cu ordinele pentru antrenor, la FCSB! „O să luăm cu toţii câte o minge şi aia e, facem posesie”

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 14:30

Ultraşii au intervenit după ce Gigi Becali a revenit cu ordinele pentru antrenor, la FCSB! „O să luăm cu toţii câte o minge şi aia e, facem posesie

Gheorghe Mustaţă a intervenit în scandalul dintre Mihai Stoica şi Leo Strizu

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci în peluza FCSB-ului/ Hepta

  • Gigi Becali a revenit cu ordinele la FCSB
  • Ultraşii de la FCSB sunt alături de Edi Iordănescu

Ultraşii din Peluza Nord sunt însă alături de antrenorul Iordănescu în conflictul cu latifundiarul. Becali vrea posesia, fanii o doresc doar după ce devin campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiuni între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Gheorghe Mustaţă: „Luăm cu toţii câte o minge şi facem posesie”

„Edi va fi susţinut de noi necondiţionat. Nu se pune în discuţie ca suporterii să nu fie alături de staff, de jucători, de Meme. Suntem alături şi sperăm ca Edi să nu se supere şi să nu ia în seamă acea ieşire a lui Gigi. Să îşi continue proiectul pe care l-a început.

Suntem foarte mulţumiţi de Edi şi sperăm ca rezultatele să fie în continuare pe măsură. Cu toate că Edi nu a avut posibilitatea să îi antreneze pe toţi jucătorii odată. Prin atitudinea jucătorilor, prin ceea ce face Edi, rezultatele au fost pe măsură, 6 victorii la rând.

Reclamă

Nu ne interesează spectacolul pe noi, ne interesează rezultatele şi performanţa. Noi îl vom susţine necondiţionat. Posesia la minge o s-o facem la finalul campionatului, când suntem campioni. O să luăm cu toţii câte o minge şi aia este, facem posesie. Ne interesează să ieşim campioni. Noi mergem pe drumul nostru, alături de echipă, de Edi, de Meme, necondiţionat. Ştim că nu este un scandal între Edi şi patron”, a spus Gheorghe Mustaţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali, ordin pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali se bagă din nou la echipă şi i-a trasat un ordin lui Edi Iordănescu. Vrea posesie, iar pentru asta e dispus să renunțe și la titlu.

Reclamă

„Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine.”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Focar de Covid-19 la FCSB

Totuşi, în situaţia în care la FCSB există un focar de Covid-19, Gigi Becali mai are de aşteptat până când va vedea spectacol. Mai mult, meciul cu Farul din etapa a 13-a a Ligii 1 este în pericol după accidentarea lui Florin Tănase. În acest moment, vicecampioana are doar 12 jucători valizi, iar totul stă în glezna căpitanului.

Reclamă 4 / 0/3

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați. Între timp, Tavi Popescu a fost băgat în izolare!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”