Închide meniul

Un campion de la CFR Cluj îl cheamă pe Budescu în Gruia. „Normal că mi l-aş dori! Astăzi e slab, mâine e iarăşi mai pufos”

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 20:56

Un campion de la CFR Cluj îl cheamă pe Budescu în Gruia. „Normal că mi l-aş dori! Astăzi e slab, mâine e iarăşi mai pufos

Constantin Budescu ar putea semna cu Budescu

SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro via Hepta

  • Un campion de la CFR îi bate un apropo lui Şumudică
  • Ce fotbalist vrea să joace alături de Constantin Budescu

Un campion de la CFR îi bate un apropo lui Şumudică. Cristi Bălgrădean (33 ani), portarul ardelenilor, vrea ca Budescu să ajungă în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un campion de la CFR îi bate un apropo lui Şumudică: „Normal că mi l-aş dori pe Budi!

Goalkeeper-ul campioanei a anunţat că şi-ar dori ca „magicianul” să îmbrace tricoul CFR-ului. Recent, arabii au scris că Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului.

”Budi e un parsonaj aparte. Normal că mi l-aş dori, cred că orice echipă din România şi l-ar dori. Dar să vedem dacă şi putem să îl aducem. Mi-aş dori să vină la noi Budi, dar el ştie cel mai bine ce e mai bine pentru familia lui. Ăsta e el. Astăzi e slab, mâine e iarăşi mai pufos… dar ştiu că dacă îşi pune ambiţia, poate să slăbească”, a declarat Cristi Bălgrădean, ptorivit TelekomSport.

Reclamă
Citește și:

Constantin Budescu, tot mai aproape de FCSB! Marius Şumudică evită un „război” cu Gigi Becali şi s-a retras de la negocieri

Constantin Budescu e tot mai aproape de FCSB. Marius Şumudică nu se mai luptă cu Gigi Becali pentru transferul mijlocaşului.

CFR Cluj a anunţat transferul mijlocaşului argentinian Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani. Astfel, „Şumi” nu mai este interesat de Budescu. Salariul „magicianului” îi dădea mari bătăi de cap.

Reclamă

„E adevărat ce zice Gigi Becali, că probabil și-ar dori să rămână în București decât să vină la Cluj. Eu nu-l contrazic pe Gigi Becali și nici nu am interesul în a-l contrazice deocamdată.

Dacă ei vor reuși să-l aducă pe Budescu, înseamnă că sunt în club extraordinar de puternic, fiindcă trebuie să achite o suma mare de bani. Mai are un an de contract cu Damac. Cu siguranță trebuie plătită o suma de transfer, iar salariul lui este în jurul a un milion de dolari”, a spus Marius Șumudică, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”