Închide meniul

„Unii trăiesc pentru poze!” Victor Becali, reacţie ironică după ce Anamaria Prodan a apelat la photoshop pentru a fi la prezentarea lui Nicolae Stanciu: „Pe timpul nostru nu era tehnologia avansată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 22:04

„Unii trăiesc pentru poze! Victor Becali, reacţie ironică după ce Anamaria Prodan a apelat la photoshop pentru a fi la prezentarea lui Nicolae Stanciu: „Pe timpul nostru nu era tehnologia avansată

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să fie în China la prezentarea lui Nicolae Stanciu la noul club. Atât de mult încât a editat o imagine în care apare și ea alături de Stanciu și ceilalți agenți, chiar dacă nu a fost de față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, ironie la adresa Anamariei Prodan

Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dvs. din presă. 

Cum spuneați dvs. de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest  eram tot timpul cu ei. N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… 

Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a spus Victor Becali pentru sptfm.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a apelat la photoshop pentru a fi lângă Nicolae Stanciu

”Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, folosind o poză în care imaginea ei a fost adăugată. Inițial, cei de la SPOCS, firma cu care lucrează Ana, au postat o poză în care aceasta nu era prezentă.

După poza postată de Anamaria Prodan, cei de la SPOCS au luat decizia să șteargă fotografia folosită inițial și să o posteze pe cea folosită de Prodan, susține gsp.ro.

Citește și:

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Recomandări
  • Victor Becali, ironie la adresa Anamariei Prodan
  • Ce a postat vedeta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și