Închide meniul
EXCLUSIV

Verdictul lui Adrian Porumboiu! ”Este lipsă de pregătire!” De la ce vine degringolada din arbitrajul românesc

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 10:12

Verdictul lui Adrian Porumboiu! ”Este lipsă de pregătire!” De la ce vine degringolada din arbitrajul românesc

Adrian Porumboiu, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de Manchester City - Real Madrid

Hepta

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Adrian Porumboiu a fost invitat la AS.ro LIVE

Verdictul lui Adrian Porumboiu! Fostul a analizat, la AS.ro LIVE, una dintre cele mai arzătoare probleme ale fotbalului românesc, la ora actuală – arbitrajul. În acest sezon, tot mai multe echipe i-au acuzat pe cavalerii fluierului. ”Este lipsă de pregătire!”, susține fostul mare arbitru internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu consideră că arbitrii români sunt slab pregătiți și pentru că au dispărut profesorii. ”Nici cu var-ul nu poți avea un arbitraj perfect”, consideră Porumboiu.

Verdictul lui Adrian Porumboiu

Este o lipsă de pregătire. Au dispărut profesorii, lectorii. Stăteai cu burta pe carte, cum se spune, pe partea de teorie și de practică. Acum nu îl văd pe unul care să se ocupe. Trebuie să ai și experiență, să te asculte cineva. Noi am avut o pleiadă de profesori. Acum nu văd pe niciunul care să poată să instruiască.

Reclamă

Nu pot să cred că un arbitru nu știe ce e o diagonală elastică, să fie aproape, să aibă unghiul de vedere și să vadă absolut tot ce se întâmplă. Când făceam antrenamentele cu Rainea, pe teren, simulam ca și cum ar fi fost un meci. Toate amănuntele, cum să te plasezi, antrenamentul se făcea pe diagonală”, a spus Adrian Porumboiu la AS.ro LIVE.

Adrian Porumboiu, povești din arbitrajul românesc

În studioul AS.ro LIVE, Adrian Porumboiu a făcut și-a adus aminte despre cunoscuta perioada a ”Cooperativei”, când blaturile erau la zi în fotbalul românesc.

Reclamă

Ispite de toate felurile. Bani, interese, femei. Tot ce era pe lume! Înainte de Revoluție, erau două puteri mari. Nu erai corect, te făceau zob. Au vrut să facă niște mizerii. Dacă n-aveai treaba cu niciuna dintre echipe, arbitrai ce era în teren.

Dar era jucători greu de strunit. La Steaua – Sportul, în minutul 5 aveam deja două galbene. Toate meciurile pe care le-am avut, nu știu dacă au fost trei în care am comis greșeli de tipar. Arbitraj perfect n-a fost și n-o să existe niciodată”, a mai spus Adrian Porumboiu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 9:42
„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!”
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive