Închide meniul

"Gata, nu mai suntem tineri!" Nedelcearu, mesaj războinic înaintea meciurilor naţionalei. "Trebuie să ajungem la turneele finale"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2020, 11:42

"Gata, nu mai suntem tineri!" Nedelcearu, mesaj războinic înaintea meciurilor naţionalei. "Trebuie să ajungem la turneele finale"

Profimediaimages

Ionuţ Nedelcearu, convocat de Mirel Rădoi

Ionuţ Nedelcearu a fost atunci în cantonamentul primei reprezentative, dar a primit acceptul de a pleca pentru a semna cu AEK Atena. Rădoi a fost nevoit să improvizeze în centrul defensivei şi a suferit o umilinţă la Oslo, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu i-a mulţumit lui Mirel Rădoi

"Nu am fi ştiut ce s-ar fi întâmplat dacă nu aş fi mers să semnez cu AEK, dar primul gând când a sosit oferta pe numele meu a fost să merg să semnez. Am ştiu că este viitorul meu, pentru asta am muncit atât timp şi vreau să merg acolo. Mi-am expus dorinţa şi în faţa staff-ului. Cu toţii m-au înţeles, inclusiv Mister, şi-a dat acordul să merg şi pentru asta îi mulţumesc", a declarat Ionuţ Nedelcearu pentru FRF TV.

Nedelcearu a tras un semnal de alarmă. Le-a transmis coechipierilor cu care a impresionat la naţionala de tineret că e nevoie să lege victoriile şi la prima reprezentativă. 

"Noi nu mai suntem tineri. Toată lumea ne consideră tineri, avem timp…însă nu este aşa. La echipa naţională trebuie să joace cine e mai în formă. Nu contează că ai făcut performanţă acum un an sau doi la U21 sau la echipa de club. Nu, la echipa naţională trebuie să joace cel mai în formă jucător.

Mister trebuie să decidă cine va juca, iar cine va intra pe teren trebuie să dea totul ca să obţinem calificarea pentru că deja trec anii, calificări nu avem prea multe. Trebuie să ajungem la turnee finale", a transmis fundaşul lui AEK.

Reclamă

Tricolorii sunt pe locul 3 în grupa din Liga Naţiunilor. Au de luat o revanşă cu Norvegia şi cu Irlanda de Nord.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și