Închide meniul
VIDEO

Gestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

Dan Roșu Publicat: 16 iulie 2024, 9:12

Reclamă
Gestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

Gestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri

Jucătorii Spaniei sărbătoresc câştigarea EURO 2024

Gestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri a fost surprins de camerele de luat vederi, în timp ce Furia Roja sărbătorea la Madrid câştigarea EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nebunie în Plaza de Cibeles, unde suporterii Spaniei şi-au aşteptat idolii după performanţa remarcabilă din Germania. Un moment de sinceritate a fost oferit de Joselu, marea surpriză a Realului din sezonul precedent.

Gestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri

La un moment dat, mai mulţi jucători ai Spaniei au scandat despre faptul că Rodri ar merita să ia Balonul de Aur. În acel timp, Joselu îl îmbrăţişase pe Dani Carvajal şi făcea semn că acesta ar merita să cucerească prestigiosul trofeu.

Cel mai probabil, lupta pentru Balonul de Aur se va duce în trei, Rodri, Vinicius Jr şi Jude Bellingham. Dar, dacă am lua în considerare trofeele câştigate de Carvajal şi rolul decisiv avut de acesta în defensiva Spaniei şi a lui Real Madrid, acesta nu ar trebui scos din calcule.

Reclamă
Reclamă 4

Fundaşul de 32 de ani a câştigat cele mai importante trei trofee ale sezonului, titlul în La Liga, trofeul UEFA Champions League şi, mai ales, Campionatul European din Germania.

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024. Câştigarea Campionatului European de către Spania şi faptul că Rodri a fost desemnat jucătorul turneului la EURO 2024 îl plasează pe iberic printre favoriţii la Balonul de Aur.

Acest titlu cu ţara sa înseamnă că el este eligibil pentru Balonul de Aur 2024. „Sper să-l câştige un spaniol, pentru că eu cred că fotbalul spaniol merită un Balon de Aur (…) Încerc să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga cu echipa”, a declarat Rodri în zona mixtă, potrivit news.ro.

Reclamă

Campion al Angliei pentru a patra oară consecutiv cu Manchester City, el a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu City. „Este clar că sunt recunoscător pentru toată afecţiunea pe care o primesc. Dar titlurile individuale depind de terţi şi asta nu este ceva care să mă îngrijoreze”, a asigurat el.

El va concura cu o serie de jucători cum ar fi şi adversarul său de duminică seară, Jude Bellingham. Printre favoriţi se numără şi Vinicius, care a câştigat Liga Campionilor şi LaLiga în sezonul trecut.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și