Închide meniul

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024 şi e unul din favoriţii la trofeu!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2024, 18:15

Reclamă
Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024 şi e unul din favoriţii la trofeu!

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024 şi e unul din favoriţii la trofeu!

Rodri, cu trofeul EURO 2024 / Profimedia Images

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024. Câştigarea Campionatului European de către Spania şi faptul că Rodri a fost desemnat jucătorul turneului la EURO 2024 îl plasează pe iberic printre favoriţii la Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi (în 2008) şi Andres Iniesta (în 2012) au mai câştigat trofeul de „Jucătorul turneului” la Campionatul European.

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024 şi e unul din favoriţii la trofeu!

Acest titlu cu ţara sa înseamnă că el este eligibil pentru Balonul de Aur 2024. „Sper să-l câştige un spaniol, pentru că eu cred că fotbalul spaniol merită un Balon de Aur (…) Încerc să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga cu echipa”, a declarat Rodri în zona mixtă, potrivit news.ro.

Campion al Angliei pentru a patra oară consecutiv cu Manchester City, el a ajuns în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu City. „Este clar că sunt recunoscător pentru toată afecţiunea pe care o primesc. Dar titlurile individuale depind de terţi şi asta nu este ceva care să mă îngrijoreze”, a asigurat el.

El va concura cu o serie de jucători cum ar fi şi adversarul său de duminică seară, Jude Bellingham. Printre favoriţi se numără şi Vinicius, care a câştigat Liga Campionilor şi LaLiga în sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia

Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa, după succesul din finala cu Anglia. Naţionala lui Luis de la Fuente a câştigat al patrulea titlu european, după un turneu la care a fost cea mai în formă echipă.

Spania s-a impus cu 2-1 în finala cu Anglia. Nico Williams şi Mikel Oyarzabal au marcat în poarta englezilor.

Spania a câştigat al patrulea trofeu european din istorie, după cele câştigate în 1964, 2008 şi 2012. Ibericii au câştigat grupa B la Euro-2024. Ulterior au trecut în optimi de Georgia, în sferturi de Germania şi în semifinale de Franţa.

Reclamă

La aceste trofee europene, în palmaresul Spaniei se mai regăseşte şi un trofeu mondial, cucerit la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

Graţie succesului înregistrat la EURO 2024, Spania a depăşit-o pe Germania în clasamentul celor mai titrate naţionale din istoria fotbalului european. Nemţii au rămas cu trei trofee continentale cucerite.

Anglia a pierdut a doua finală consecutivă, după cea pierdută în 2021 în faţa Italiei, la lovituri de departajare. Englezii au câştigat grupa C la Euro-2024 şi au trecut în optimi de Slovacia, în sferturi de Elveţia şi în semifinale de Olanda.

Câţi bani a câştigat Spania, după ce a învins Anglia în finala EURO 2024

Spania a câştigat cel mai mare premiu de la EURO 2024, date fiind victoriile obţinute în toate meciurile din grupe. Concret, Furia Roja a plecat acasă cu suma de 28,25 milioane de euro, după succesul de la EURO 2024.

Spania a avut un parcurs perfect la EURO 2024 şi a fost cea mai în formă echipă. Ibericii au obţinut victorii pe linie în grupe. Acest lucru le-a adus trei milioane de euro. Fiecare succes din grupă a fost răsplătit cu câte un milion de euro.

Pentru calificarea la EURO 2024, Spania a câştigat suma de 9,5 milioane de euro. Pentru calificarea în optimi, naţionala lui Luis de la Fuente a câştigat 1,5 milioane de euro, iar pentru calificarea în sferturi, suma de 2,5 milioane de euro.

Pentru calificarea în semifinale, Spania a încasat suma de 4 milioane de euro, iar victoria din finala cu Anglia le-a mai adus ibericilor în conturi suma de 8 milioane de euro.

Conform presei din Spania, din suma de 28,25 milioane de euro, jucătorii vor încasa un procent de 40%. Procentul era de 30%, dacă ibericii ar fi pierdut finala contra Angliei. Astfel, fiecare jucător ar urma să încaseze aproximativ 400.000 de euro.

Anglia a câştigat suma de aproximativ 23 de milioane de euro, dat fiind faptul că nu a înregistrat nici victorii pe linie în în faza grupelor.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și